Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez valóban találkozás volt...

Ez valóban találkozás volt egy ördöggel?

Figyelt kérdés

A következő cikket találtam: [link]

Szerintetek tényleg ördöggel találkozott, aki írta? A történet egyértelműen igaz, mert hitelesen leírta, hogy mi történt. Milyen fajta lehet a lény amivel találkozott?

A leírás alapján én is találkoznék egy ilyennel, lehetséges?

2014. febr. 24. 00:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ha így néz ki, engem nyugodtan elvihet az ördög.

2014. febr. 24. 01:31
 2/26 anonim ***** válasza:
Vagy Asmodeus ,vagy Carnivean a nevük
2014. febr. 24. 01:55
 3/26 anonim ***** válasza:

"A történet egyértelműen igaz, mert hitelesen leírta"

Aha, ezohívők hány kamut szopnak be naponta, mert hiteles? Sokat. Nem lehet igaznak tűnően leírni valamit, ami kapu? Durva legyen, ijesztő, izgalmas, ennyi, és máris megragad benned a történet. Mint a The Rake története.

Másrészről nekem egy nőn a 3 mell, és a villás farok kicsit rendellenes, úgyhogy én egy ilyen találkozást kihagynék... (lehet hasonlít a képen láthatóra, de 3 mell és villás farok az nem kell).

2014. febr. 24. 07:01
 4/26 anonim ***** válasza:
Hát neki szerencséje volt, én ha bekapcsolom a hiradót mindig látom ezeket az ördögfajzatokat, méghozzá csapatostól :((
2014. febr. 24. 07:49
 5/26 anonim ***** válasza:
32%
Mindenki írhat egy hitelesnek tűnnő cikket ez viszont nem jelenti azt , hogy köze lehetne a valósághoz én találkoztam már pár ördögilánnyal szívesen eladtam volna a lelkemet nekik. :D [link]
2014. febr. 24. 10:27
 6/26 A kérdező kommentje:

A Gereblye (The Rake) az egy hülyeség, csak kamu videókat csinálnak róla, de ezt leírta valaki, ezért történelmi ténnyé vált (egyesek számára), ugyanúgy mint a mákonyt zabáló krónikások, vagy próféták történetei. :)

Utánanéztem ennek, vannak 2 és 3 mellűek is, viszont a villás farok és szarvak nem mindig részük. A lény fajtája succubus, aki női alakot ölt (az alany vágyainak megfelelőt), gyakran szexuális tevékenységgel férfiakat csábít el.

[link]

A képen látható elég jól néz ki, szóval engem nem zavarna a villás farok és a szarvak, főleg hogy milyen szexuális kultúrával rendelkeznek...

Lilith emberi alakban: [link]

Amint a hiteles portrén is láthatod, közönséges emberi alakot is képesek felvenni, így létezik számodra is megfelelő.

Ezeket csapatostól? Ha mind ilyen jól néz ki akkor mi baj ezzel?

Sőt, ha tele van ilyenekkel a pokol, akkor én tuti oda akarok kerülni! A Mennyek kapujában megfordulok, megmondom majd, hogy nekem ez a dögunalom jutalom nem kell, megyek inkább a pokolba 77 succubus közé.

Én is eladnám egy ilyenért a lelkemet!

A linkelt kép egész jó, kár hogy retusálták és a villás farkát eltüntették, ettől független egyértelműen látszik fotó eredeti. Köszönöm az újabb HITELES bizonyítékot! Na erre vajon mit mondanak a szkeptikusok?

2014. febr. 24. 11:01
 7/26 anonim ***** válasza:
26%
B'szátok meg, ha ilyen csajok vannak a pokolban tuti, hogy sátánista leszek. :O
2014. febr. 24. 11:12
 8/26 anonim ***** válasza:

"A Gereblye"

Hát, ö, a történetben nem gereblyének fordítjuk ebben a környezetben, de mindegy, ha neked így tetszik.

Másrészről pedig jöhetne egy ilyen kevés ruhába bújt ördöglány, annyi a lényeg, hogy a farkatlan verzióból, elég ha farkam nekem van :D

Amúgy jó kis csajok lettek itt linkelve...

3-as voltam.

2014. febr. 24. 19:31
 9/26 Laylah ***** válasza:
99%, hogy kamu. Másrészt ja, valami ilyesmi lehet a succubus. Ami nem stimmel, az a keresztény szemléletű leírása (vörös bőr, villás farok, szarvak), egy démon bármilyen alakot képes felvenni, szinte kizárt, hogy pont ezt választotta volna, egy ember számára az emberi test sokkal izgatóbban hat. A másik pedig, hogy nem árulja el a nevét. Ez jogos, viszont általában adnak egy kitalált vagy közismert nevet, amin lehet őket szólítani. A harmadik, hogy kötve hiszem, hogy mint laikus egyáltalán láthatta volna a succubust, ha ott is volt. Ezek inkább az érzékekre mennek, nem láthatóak szabad szemmel, csupán azoknak, akik képesek alapjában véve is látni az asztrálsík lényeit. Kb. ez egy szexuális álomnak felelt meg.
2014. febr. 24. 19:41
 10/26 A kérdező kommentje:

Már korábban leírta, hogy a történet miért igaz, láttad, hogy HITELES képeket is küldtek ide többen, kár kétségbe vonni.

A lénynek utánanéztem, az enciklopédia is írja, hogy olyan alakot vesznek fel, amire az elcsábított vágyik. Miből gondolod, hogy aki a történetet írta nem pont erre vágyott? Miért ne vágyhatott volna vörös bőrű, szarvacskás, villás farkú 3 mellű és jó illatú lányra? 100% hogy erre vágyott és ezért vette fel a succubus ezt az alakot, ez tény, nem teória.

Laikus? Hiszen a portrét is megfestették, ahhoz pedig ott kellett állnia. Akkor a művész is vagy beavatott volt ezek szerint, vagy bárki láthatja? Az enciklopédia pedig nem említi, hogy csak bizonyos beavatottak láthatják. Az hogy bizonyos körökben mit mondanak, nem számít, ők nem írtak enciklopédiát, így legfeljebb csak értenek hozzá valamit.

Szexuális álom sem volt, egy álom nem ilyen, ott a szagok nem jellemzőek és a történetíró le is írta, hogy nem álom volt.

Arról nem találtam információt, hogy a pokolban milyen arányban és eloszlásban vannak jelen ezek a csodálatos lények. Azt azért jó volna tudni, mielőtt a Mennyek kapujában odakiáltok Szent Péternek, hogy én nem ide jövök ám.

2014. febr. 24. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!