Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez valóban találkozás volt...

Ez valóban találkozás volt egy ördöggel?

Figyelt kérdés

A következő cikket találtam: [link]

Szerintetek tényleg ördöggel találkozott, aki írta? A történet egyértelműen igaz, mert hitelesen leírta, hogy mi történt. Milyen fajta lehet a lény amivel találkozott?

A leírás alapján én is találkoznék egy ilyennel, lehetséges?

2014. febr. 24. 00:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy nem úgy megy, hogy veszek egyet Thaiföldön a piacon, de találkozni akarok eggyel, ha pedig a pokolban is vannak, akkor nekem bizony ott a helyem!"

Ne akarj ilyen fajta lénnyel találkozni.Valószínűleg az illető aki ilyen lényt látott drog , vagy más hallucinogén hatása alatt lehetett...

2014. febr. 25. 13:56
 22/26 anonim válasza:

Te írod másra hogy sötét? Ne röhögtess! Demonológia meg mágia, mégis melyik bolygón élsz? Neked tényleg nem esett le a kérdésből, hogy ez vicc? A hozzászólásokból sem?

2014. febr. 25. 19:37
 23/26 Laylah ***** válasza:
22: Higyj, amit akarsz. :)
2014. febr. 25. 21:02
 24/26 David82 ***** válasza:

Én is arra gondoltam, hogy aki ezt a történetet leírta, valószínűleg ópiátot, vagy heroint használt, és a drog kiváltotta kellemes érzés (ami állítólag olyan, mint az orgazmus) okozhatta ezt az állapotot. Drogok hatására az ember láthat táncolni egy elvileg mozdulatlan szobrot.

Én mégis azt tanácsolom nektek, hogy foglalkozzatok egy igazi, hús-vér növel, ha már ennyire ki vagytok éhezve az erotikára.

Aki meg azt hiszi, hogy a pokolban ilyen szép lányok mászkálnak, az téved, és inkább olvassa el, vagy nézze meg a "23 perc a pokolban" című videót, ahol betekintést nyerhet az alvilág valódi mivoltára. A Sátán a megtévesztés valódi mestere.

2014. márc. 9. 14:32
 25/26 anonim ***** válasza:

Könyörgöm valaki rakja már át a humor kategóriába a kérdést xD

Itt csak vonzza a hívőket, szkeptikusokat, kötekedőket és mindannyiuknak át kell rágnia magát a sok vitatkozó emberen, mire kibogozzák a lényeget.

De tudjátok mit? Legyen mindenki boldog.

Kérdező-ilyen történetet a kisujjamból is kisercintek, nem egy wasistdas, ha te írtad-próbálkozásnak nem rossz, ha nem akkor meg ennyi.

Képek- Photoshop,photoshop everywhere!-Remélem csak a vicc része az is, hogy hitelesnek állítod ezeket.(szerény személyem is grafikus, talán konyítok hozzá)

Enciklopédia-semmi sem szent írás(ez mindenkinek szól)azért, mert valamit leírnak egy könyvbe attól még nem lesz tény

Succubus-női szexuális démon, férfi párja az incubus. Az adott embernek tetsző alakot vesz fel, hogy rávegye az aktusra és ezáltal táplálkozzon az illető életenergiájával. DE attól, mert említve van az enciklopédiában még nem lesz létező vagy épp nem létező valami. Ezt eldönteni mindenkinek a maga dolga. Legyen már vége a vérszívásnak, vagy tényleg célozzátok meg a humor kategóriát.

Béke :D

2014. márc. 10. 20:57
 26/26 A kérdező kommentje:

Dehogy vicc! Szerintem te egy beépülő magas rangú, bomlasztó, elhittelenítő szkeptikus ügynök lehetsz.

Na persze, vicc, legközelebb megpróbálják az Érmelléki Kuglófemberről is ezt állítani, majd őt is lejáratják, mint a Sasquats-ot, vagy a Chupakabra-t.

Kuglófember: enciklopédia: [link]

GYK beszámolók (senkit se tévesszen meg hogy tévesen a humor kategóriában van): http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__5228502..

Az enciklopédián fénykép is van egy Kuglófember kölökről. Jajj persze, Photoshop, ez annyira elcsépelt, mindenki tudja, hogy azt az ámerikai hírszerzés fejlesztette ki, csak azért, hogy a hiteles fényképeknek ne higgyen már senki és a Kuglófember léte titokban maradjon. Kb. 1600 óta létezik, ez köztudomású.

Kuglófember az alapigazság (ő a parajelenségek terén, és a természetfeletti lények között olyan, mint a matematikában az axiómák és a definíciók, egyértelmű, vitathatatlan és bizonyításra sincs szükség), egy hozzászólásban a következő részlet olvasható: „A NASA magas rangú kutatói is vizsgáltak egy varjú által elejtett darabot Kuglófemberből, és nem lehetett azt elfogyasztani, tejjel sem. Minden próbálkozásnál erőtér jött létre a darabka körül, viszont kivitték szabadtérbe és egy arra szálló varjú gond nélkül megette. Na ehhez mit szólnak a szkeptikusok? Szerintem a varjak az Alpha Centauri csillagrendszerből származnak...”

A NASA magas rangú kutatóit csak nem akarja senki kétségbe vonni? GYK a NASA-val szemben, ez már nevetséges lenne. Majd „bebizonyítja” valaki a varjakról is, hogy a Marsról származnak, nem is az Alpha Centauri csillagrendszerből.

Egyre több tudományos bizonyíték van az eddig nem ismert, nem megmagyarázható dolgokról.

A Feng-Shui hatásosságát is tudományosan igazolták: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__feng-shui__5412340-e..

A Futurama (jövőkép) tudományos ismeretterjesztő sorozatból kiderült, hogy a macskák sem a Földről származnak:

https://www.youtube.com/watch?v=NW6YvDkk5mk

Folytathatnám a bizonyítékok feltárását, de azt hiszem ennyi elég volt a szkepticizmus végleges megszüntetéséhez.

Ha pedig túrázni jártok, figyeljetek, nehogy ott legyen a Kuglófember! Vigyetek magatokkal varjakat, tőlük fél, vagy esetleg kuglófot, azzal össze lehet zavarni.

Az erő legyen veletek!

...meg a 3 cicis :)

...vagy a 2 cicis, ki mit szeretne

És kerüljön el titeket a Kuglófember!

2014. márc. 10. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!