Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez valóban találkozás volt...

Ez valóban találkozás volt egy ördöggel?

Figyelt kérdés

A következő cikket találtam: [link]

Szerintetek tényleg ördöggel találkozott, aki írta? A történet egyértelműen igaz, mert hitelesen leírta, hogy mi történt. Milyen fajta lehet a lény amivel találkozott?

A leírás alapján én is találkoznék egy ilyennel, lehetséges?

2014. febr. 24. 00:40
1 2 3
 11/26 Laylah ***** válasza:
Kérdező, higyj, amit akarsz. :D Egy festmény meg pár fantasy kép engem nem győz meg (mondom ezt úgy, hogy jópár életen keresztül foglalkoztam démonmágiával), sajnálom. :) Van egy olyan benyomásom, hogy te írtad ezt a sztorit, annyira véded. :D
2014. febr. 24. 22:13
 12/26 A kérdező kommentje:

Te írtál hiteles, jóváhagyott enciklopédiát? A válasz szerintem nem. Az enciklopédiában pedig le van írva minden. A képek mind hitelesek, itt nem túlexponált vagy zajos képeket látni, mint néhány mítoszteremtő blogon, ezek már önmagukban bizonyító erejűek. Az enciklopédiát is védem, akkor biztos azt is én írtam. Ez azért nem kis elismerés a részedről, köszönöm! :)

Az hogy ért valamihez, az nem azt jelenti, hogy annak szakértője, vagy mestere. A Pista bácsi is már 4 élet óta jól ért a gépekhez, 2 élet óta főleg autókkal foglalkozik. A múltkor mégis elb***ta a kuplungot, mert olajt öntött rá és ettől tönkrement. A Béla autószerelő mester, szakmai újsághoz is ír cikkeket, ő megjavította és talált 5 másik hibát.

Az enciklopédiát pedig a professzor írja, így az vitán felül áll.

2014. febr. 24. 22:40
 13/26 Laylah ***** válasza:
Szóval ha szerzek demonológus professzori cikket, akkor megnyikkanhatok? :D
2014. febr. 24. 22:57
 14/26 Laylah ***** válasza:
címet*
2014. febr. 24. 22:57
 15/26 Laylah ***** válasza:
Egyébként gratulálok, ha te ezeket a photoshop mestermunkának aligha nevezhető képeket hiteles bizonyítéknak veszed. :D
2014. febr. 24. 23:05
 16/26 A kérdező kommentje:

Te egy szkeptikus vagy? Pedig nem tűntél annak.

Nekem sincs professzori címem, csak az itt összegyűlt bizonyító erejű dolgokból (képek, leírás) következtetek.

Photoshop, jajj ne, mindig mindenki ezzel jön! Képmanipuláció nem történt. Elküldtem néhány képet egy informatikus haveromnak, aki megállapította az elemzés során, hogy azokon a pixelsűrűség mindenhol megegyezik és metaadatokat sem manipulálták. Ez azt jelenti, hogy a képek mind HITELESEK, egy ilyen vizsgálat után bizonyító erejűek. Erre mit mondasz? Most akkor biztos az informatikát is csak én találtam ki, nem?

2014. febr. 24. 23:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Végül is teljesen mindegy, hogy ki mit gondol, nem is ez volt a fontos kérdés.

A lényeges kérdés: Én is találkozhatnék egy ilyennel? Ha igen mi ennek a módja?

2014. febr. 24. 23:56
 18/26 Laylah ***** válasza:
Nem vagyok szkeptikus, csak nem hiszek el mindent, amit az orrom elé löknek. Számítógépes grafikusi szakmám van, a pixelsűrűség mindenhol ugyanannyi... :D Ha neked ez bizonyíték, hát egészségedre.
2014. febr. 25. 00:06
 19/26 A kérdező kommentje:

Elvesztettem a fonalat. Most demonológiával vagy számítógépes grafikával foglalkozol? Írtam hogy a metaadatokat is vizsgálta, rendben voltak. De tényleg nincs jelentősége, hogy te vagy én mit gondolunk erről.

Succubus van, az biztos, láttam az enciklopédiában, és nekem KELL EGY!

Tudom hogy nem úgy megy, hogy veszek egyet Thaiföldön a piacon, de találkozni akarok eggyel, ha pedig a pokolban is vannak, akkor nekem bizony ott a helyem!

2014. febr. 25. 00:30
 20/26 Laylah ***** válasza:
Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak félreértettél? A demonológia nem egy munka, hanem a mágia egyik ága. A szakmám pedig elektronikus grafikus.
2014. febr. 25. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!