Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban túl sok lenne heti 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban túl sok lenne heti 3 találkozás a szerelmemmel?

Figyelt kérdés
Kicsit fiús lány vagyok, sok fiú haverom van, az egyikük azt bizonygatja nekem, hogy hamar ki fog égni a kapcsolat a párommal, ha ennyit találkozunk. Azt fontos tudni, hogy a heti 3-ban kb. 1 vagy 2 együtt alvás van, amúgy pár órára, vagy fél napra tudunk csak talizni. Azt végképp túlzásnak tartja ez a haverom, hogy emellett még hiányzik is a barátom, meg van győződve, hogy ez a kapcsolat halálraítélt, mert nem hagyjuk egymást levegőhöz jutni. A kedvesemet 2 és fél hónapja ismerem, és igen, nagyon bele vagyok zúgva, így nem tudom objektíven szemlélni a helyzetet... Szerintetek?
2011. máj. 28. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság! Én szívem szerint mindennap találkoznék a párommal. Heti három alkalom az mitől lenne sok? Pláne két és fél hónap után. Persze ez függhet életkortól is, de ha felnőttek vagytok, pláne semmi kivetnivaló nincs benne. (Amúgy sem.) Nem lehet, hogy ez a haver titkon szeret téged, és féltékeny? :-)
2011. máj. 28. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És még annyit, hogy ne a haver döntse el, hogy ez a kapcsolat halálraítélt-e vagy sem. Nem ő él benne, csak ti tudjátok, mi a jó nektek.
2011. máj. 28. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy érzem, hogy ez a barátod kissé féltékeny. Megmondom neked, én a párommal csak hétvégente tudok találkozni, olyankor együtt vagyunk péntek,szombat,vasárnap. Kegyetlen kevésnek tartom, de sajnos el kell fogadni. Nektek is az a heti 3 találkozás nem olyan sok. Szerintem.
2011. máj. 28. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok. Persze ez függ attól is hogy mennyire vagytok egy stílusúak, és kreatívak meg hogy hány évesek vagytok.

Mi is régen 3x találkoztunk plusz kétszer aludtunk együtt hetente, most hetente 2-5x találkozunk (1,5éve együtt vagyunk)és egyszer alszunk együtt. De a mai napig majd' kiugrik a szívem ha hallom a motor hangját hogy ideér.

Jelenleg a beosztások nem engednek többet... :\

Nem ég ki egy kapcsolat ha változatosak a dolgok.

Sokmindent csinálunk együtt: vásárlás, főzünk, futni megyünk, túra motorral és persze tervezzük a közös jövőt :) na meg az általános dolgok pl filmezés.

Viszont van kapcsolat ami a változatosság ellenére is kiég, és van akinek sok a heti 3. Ez mindenkinek a szabadságvágyától függ.

A lényeg hogy nektek kell érezni, ne legyen az hogy megfosztva érezze valamelyikőtök magát a személyes szabadságától!

2011. máj. 28. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A személyes szabadság abszolút megvan, jár külön a barátaival találkozni, én is a sajátaimmal, nem piócaként lógunk egymáson. Volt már olyan kapcsolatom, ahol csak azért találkoztunk, mert nem volt jobb dolgunk igazából. Nos vele ez teljesen más, úgy izgulok a találkozók előtt:$ Ezért is idegesít, hogy ez a haverom mindenképpen jobban akarja ismerni a kapcsolatomat, a barátomat, mint én.
2011. máj. 28. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy sok.. Teljesen normális.
2011. máj. 28. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez baromság. Én a párommal több mint másfél éve vagyunk együtt és minden nap találkozunk. Együtt megyünk középsuliba együtt jövöük haza majd együtt vagyunk estig.

Ha 1 napig nem találkozunk már hiányzik.. és még mindig szörnyen szerelmesek vagyunk.

2011. máj. 28. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ez egy ORBITÁLIS F.SZSÁG! XD

Mi a francnak akarsz objektíven szemlélni egy szerelmi kapcsolatot???? :D:D:D:D

Ha összeházasodtok esetleg, akkor mit fog mondani a hiperféltékeny haverod?! :D:D Beléd van zúgva, féltékeny. Tudasd vele, hogy nincs esélye, és kész!

Sok boldogságot!!! :)

2011. jún. 1. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. jún. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!