én vagyok a hülye vagy valóban ez megtörténhet?
szerintem megtörténhet, szemmel láthatóan a nagyi szelleme ellopta az írásjeleket is a szövegedből! vagy a billentyűzetből lopta ki őket?
viccet félretéve, lehetséges. valamiért ottmaradt a szelleme. nálam is hasonló volt a szitu nemrég (új lakásba költöztünk), de nem írom le bővebben, mert tuti hülyének néznek :D
Miért mindig azok látnak szellemet, akik még írni se tudnak?
Csak a hülyéket kísérti a "természetfeletti"?
nekem volt egy nagyon durva esetem...
a monitor pont az ablakkal ellentétes irányban van, ha ránézek a monitorra látom ahogy az ablak visszatükröződik rajta, , ált a fény is onnan süt be..
böngésztem vmit a neten, délután volt, és az ablakon benézett vki, mikor észrevettem, a szívem majd kiugrott a helyéből, mondom biztos betörő, de még az udvarban a kutyák sem jeleztek.
megfordulni nem mertem,mert azt hittem akkor észrevesz, nem tudtam, h onnan kintről mit lát a szobában...mint utóbb kiderült, kimentem, a függöny miatt semmit sem lehetett belátni a szobába.
ránéztem erre a a vkire ahogy bámul befelé, majd a szájához emelte az ujját, é s csendre intet, ekkor egy qrva nagyot kiáltottam félelmemben, megfordultam, és csak annyit látta, amint elmegy az ablak előtt, de mire az ablakhoz rohantam, senki sem volt a kertben...
azóta még este is csak lámpát használva közlekedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!