Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » én vagyok a hülye vagy valóban...

én vagyok a hülye vagy valóban ez megtörténhet?

Figyelt kérdés
nemrég költöztünk be egy lakásba elöttünk egy idősebb néni lakott itt hogy itt hunyt el azt nem tudom de néha van hogy a gépnél ülök és jobbra van mellettem az ajtó és mintha elmenne mellettem valami feketeség de ezek nem érdekelnének de a kutya állandóan ugat felfele a nappaliba és engem ez ijesztett meg nem vagyok egy ijedős fajta és voltak rosszabb dolgok családtagnál kimentem és amikor visszamentem az ágyon volt egy kép egy másik családtagról ( élő személy) vissza tettem a helyére majd pontosan 0:00 perckor felkeltem lenéztem a lábamhoz ahol megtaláltam elötte a képet és megint ott volt nem foglalkoztam vele ott hagytam leverem leverem de reggelre már a helyén volt senki nem tudott velem szórakozni zárva volt az ajtó... itt viszont a polcról esett le fűszer tartó ami hozzá teszem nem a legszélén volt hanem bevannak tolva hátra szerintetek beképzelem van vagy valóság alapja nekem igazinak tűnnek de lehet csak túlbonyolítom bár ezekre ésszerű magyarázat nem nagyon van szerintem...?!
2013. okt. 24. 00:26
 1/9 anonim válasza:
68%

szerintem megtörténhet, szemmel láthatóan a nagyi szelleme ellopta az írásjeleket is a szövegedből! vagy a billentyűzetből lopta ki őket?

viccet félretéve, lehetséges. valamiért ottmaradt a szelleme. nálam is hasonló volt a szitu nemrég (új lakásba költöztünk), de nem írom le bővebben, mert tuti hülyének néznek :D

2013. okt. 24. 02:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Láthatatlanul senkiről sem jelenthetem ki, hogy őrült.
2013. okt. 24. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Belőled bármit kinézek, mert még egy szöveget is képtelen mondatokra tagolni.
2013. okt. 24. 07:55
 4/9 anonim válasza:
51%
Ha tudod a néni nevét mondass a lelkéért egy misét, hogy megnyugvásra leljen!
2013. okt. 24. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Miért mindig azok látnak szellemet, akik még írni se tudnak?

Csak a hülyéket kísérti a "természetfeletti"?

2013. okt. 24. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

nekem volt egy nagyon durva esetem...

a monitor pont az ablakkal ellentétes irányban van, ha ránézek a monitorra látom ahogy az ablak visszatükröződik rajta, , ált a fény is onnan süt be..

böngésztem vmit a neten, délután volt, és az ablakon benézett vki, mikor észrevettem, a szívem majd kiugrott a helyéből, mondom biztos betörő, de még az udvarban a kutyák sem jeleztek.

megfordulni nem mertem,mert azt hittem akkor észrevesz, nem tudtam, h onnan kintről mit lát a szobában...mint utóbb kiderült, kimentem, a függöny miatt semmit sem lehetett belátni a szobába.

ránéztem erre a a vkire ahogy bámul befelé, majd a szájához emelte az ujját, é s csendre intet, ekkor egy qrva nagyot kiáltottam félelmemben, megfordultam, és csak annyit látta, amint elmegy az ablak előtt, de mire az ablakhoz rohantam, senki sem volt a kertben...

azóta még este is csak lámpát használva közlekedek.

2013. okt. 24. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a fényképes és fűszertartós esetet nem lehet beképzelni.Ami az ajtó felé láttál, az még esetleg lehetett valami árnyék.Velem is történtek hasonlók.Sokat nem tudsz tenni ellene, majd megszűnik.
2013. okt. 24. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat szerintetek ez igy csak ennyibe marad ? Hogy nem lesz olyan hogy feldol ez az vagy barmi ? A beszologatos kis sz@rfa*uaknak uzenem kiment a divatbol mar ez hogy azert is bezoltok mert 1 vesszo nincs kirakva nyalogassatok a magyar konyvet ha ennyire szeretitek ámen
2013. okt. 24. 11:10
 9/9 anonim válasza:
tudod, még segítettem volna, hogy az én esetem hogyan oldódott meg végül (1es vagyok), de ezután a "beszólogatós szarf-szú" duma után oldd meg magadnak. és a fenti szövegedben nem 1 vessző maradt ki, hanem konkrétan az összes. és talán örülnél neki, hogy ennek ellenére mégis ennyien vettük a fáradtságot és elolvastuk, és megpróbáltuk kibogozni, hogy mit írtál.
2013. okt. 24. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!