Valóban megtörténhet az, hogy egy ember homloklebenyét megszállja a gonosz?
Férjem kb.másfél éve teljesen megváltozott. 55 éves, én a változó korral azonosítom a furcsaságokat és a megbotránkoztató viselkedését. Minden, ami erre a problémára jellemző, az a férjemen is tapasztalható.
Lányom járt egy természetgyógyásznál a saját ügyében, és tudjátok milyen az ember!? Ha már itt vagyok miért ne kérdezzek rá, hogy miért változott meg ennyire az apukám, no meg én is biztattam, hogy kérdezzen rá.
A válasz a gonosz megszálló volt. Na már most. Én hiszek azoknak az embereknek is akik, látatlanul, születési dátumból elmondanak mindent egy teljesen ismeretlen valakiről, de a szakirodalomban olvasottak is igazolják a változást.
Ha a természetgyógyásznak van igaza, lehet-e valamit tenni, hogy tudok bizonyosságot szerezni, vagy egyszerűen fogadjam el, hogy a férjem is bele esett a férfi klimaxba?
Etess vele szárított lepkemájat 77 napon keresztül, attól biztosan elmúlik. :D
Az ember a korral változik, erről még nem hallott a tisztelt sarlatán úr/hölgy, aki gonosz megszállásnak nyilvánította az esetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!