A nácik mit értettek a felsőbbrendű ember létrehozása alatt? Tényleg mágikus tudással akarták felruházni magukat? Olyanok akartak lenni mint az atlantisziak?
Ennyi történelem rádférne.
A német népcsoport nagyrészben árja (szőke haj, kék szem) és azt akarták (részben) hogy minden ember ilyen legyen..
Egyáltalán nem akartak mágikus tudást.. Hitler ateista volt és erősen szkeptikus, ráadásul kicsit (nagyon) rossz idegállapotú.
Ők fegyverekkel akarták megnyerni a csatát nem valami húkuszpókusszal..
Hát elég sok butaságot írnak itt.
Hitler távolról sem volt ateista nagyon foglalkoztatta őt a mágia,ezotéria jártas volt a keleti misztikában.
A nácik kutattak a szentgrál után voltak tibetben komolyan hittek az árják atlantiszi eredetében.
Amikor hatalomra kerültek akartak egy okkultizmus minisztériumát is a kormányukban.
Van egy ősi legenda a hyperbóreai emberről ami szerintük az árja fehér faj őse volt ezt akarták fajnemesítéssel eugenikával visszahozni.
Hyperbórea azt jelenti,hogy borealison(északon)túli akik az északi sarkcsillagról jöttek.Ez a legenda az ősi hindu hagyományban is fellelhető abból az időből származik amikor az árják bejöttek északról.
Tehát úgy gondolták,hogy ez a hyperbóreai faj amikor a földre jött felépítette atlantiszt.Amikor ez elsűllyedt az előző ciklus kaliyuga korszakának a végén az ő utódaik szétszéledtek a világban és felépítették az első ősi civilizációkat Sumér birodalom Perzsia Egyiptom India stb.Csak sajnos ezek elkeveredtek az alacsonyabb rendű fajokkal akik már régebb óta a földön éltek talán egy korábbi négyes ciklusból maradtak itt,de a legtisztább hyperboreai vérvonalat az északi árja fehér faj képviseli.
Jobban bele kell méllyedned a témába ha többet akarsz tudni.Utána nézhetsz a neten mi volt a THULE TÁRSASÁG de az úgyis csak a rizsa amit ott írnak.
Sok misztikus ember volt a nácik között Göbbels főleg.
Érdekes dolgok ezek.
Nyugi nem vagyok náci csak foglalkoztam a témával:)
404 küldte őket vissza az időben...
"THULE TÁRSASÁG" én tudom. ők gyártották a síboxomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!