A nácik mit értettek a felsőbbrendű ember létrehozása alatt? Tényleg mágikus tudással akarták felruházni magukat? Olyanok akartak lenni mint az atlantisziak?
Ez sajnos valóban így volt, a Nácik úgy tettek mint ha minket Magyarokat tartanának felsőbbrendűnek és ezt próbálták is elhitetni velünk, többet közt ezért álltunk melléjük, de ez csak egy megtévesztés volt, minket ahogy azt már valaki említette szolgáknak tartottak volna. A Nácik a mélyen Északibbakat tartották felsőbbrendűnek főleg az Oroszokat. (Csak ezt akartam tisztába tenni, a többi érdekességet már leírták előttem)
Üdv. Jaewy
Jaewy
Az oroszokat nem tartották felsőbbrendűnek, hiszen szlávok!
Már elnézést, de ez téves. Az oroszoknak semmi közük nincs a szlávokhoz (1. világ háború) és igen is úgy van ahogy mondtam, de hát végül is cáfold csak meg egy "történelem tanár" szavait.
Üdv. Jaewy (Aki ismét felbukkant)
Ez igaz?
Pedig a szláv népcsoportokhoz sorolják őket.Akkor melyik népcsoporthoz tartoznak?
Ezt már leírtam egy előző témában gondolta ide is betolom:
A Nácik valóban okkult tudományokkal foglalkoztak. De Hitlernél sokkal inkább Himmler volt aki megszállottja volt az okkultizmusnak. Himmler Földön túli, az árja faj felmenőivel létesített kapcsolatok létesítésében hitt és fáradozott. Árja faj tenyésztési programba is belefogott. Akkor ott vannak még az Ázsiai kutatások. Atlantisz utolsó gyermekei állítólag oda menekültek India és Tibet térségébe. A Nácik állítólag feltaláltak egy időgép szerű szerkezetet ami eléggé instabil volt. Ne egy "Vissza a jövőbe Delorian"-ra gondoljunk ahol beírod hogy hova akarsz menni. Ez egy elég instabil szerkezet volt ami ismeretlen időbe vitte vissza az embereket. Akik a múltban több ezer évvel ezelőtt létrehozták Atlantiszt az Árja felsőbb rendű és fejlett emberek birodalmát. Később történt egy titokzatos dolog ami során Atlantisz eltűnt és kevés Árja túlélő India területére és Európa Északi és Közép-Nyugati részeire menekült ahol tovább próbálták fent tartani kultúrájukat. Innen adódik a horogkereszt felbukkanása számtalan ősi kultúra jegyeiben főként a Hinduizmusban és a Viking hitvilágban.
Ha kicsit utána néztek elég ijesztő a több ezer éves szobrokon, festményeken és egyéb fent maradt ereklyéken a Náci horogkereszt felbukkanása. Hitler egy csóró festő volt aki dühödt hazafi volt és Németország sorsa érdekelte csak. Miután hatalomra került, Himmler hatására érdekelte az okkultizmus. Ergo Hitler nem az ősrégi szobrok és feljegyzések hatására találta ki a horogkeresztet. Ezért hihető lehet ez az időbe való visszautazásos történet.
A titkos szuper technologiáról meg annyit hogy Hitler tudósai rengeteg olyan fegyvert és technikát találtak ki amivel egy csapásra megnyerték volna a háborút. Csak Hitler önfejű volt és türelmetlen ez után csúszott ki a keze közül minden. Ezért pártolt el tőle végül mindenki. A titkos csoportjai, tudósok, orvosok, (okkult) vezetők, pl. Himmler. Ha még elhúzódik a háború több évvel és Hitler türelmesebb akkor nem fogy ki az összes tartalék, a pénz, az olaj, stb. akkor megnyerték volna háborút. Ezt látták csatlósai és ezért menekültek a süllyedő hajóról. Bár nekem az is furcsa, hogy Hitler egy bunkerben lőtte főbe magát. Az se biztos hogy akkor halt meg amikorra írják. Mondjuk erről reggelig lehetne témázni rengeteg téma ködös a Nácikkal és titkos dolgaikkal kapcsolatban. De egy biztos hogy nagyon sok furcsa dolog történt a Harmadik Birodalomban... amiről mi köz emberek nem is tudunk csak kapjuk a tv-n meg az iskolai tananyagon keresztül beadagolt népvakítást.
ami véleményem szerint (valamennyire, többé-kevésbé)) igaz lehet a fentebb leírtakban:
„egy ARANYVÉRŰ fajt akartak létrehozni“
-az arany kulcsszó, fényt is jelent ; arany és fény ugyanaz; az arany megszilárdult (7fizikai testet öltött) fény
„Hitler távolról sem volt ateista nagyon foglalkoztatta őt a mágia,ezotéria jártas volt a keleti misztikában“
-valószínűleg nagy erők jöttek át rajta, mikor komolyan beindult beszélni a tömegeknek
„A nácik kutattak a szentgrál után voltak tibetben komolyan hittek az árják atlantiszi eredetében.“
atlantisz
telt az idő és állítólag Atlantisz kettészakadt, majd talán háborúzni is kezdtek
Dél-Atlantiszon állítólag zsarnok pap-királyok, gonosz varázslók kezdtek uralkodni - talán még ma is élnek és talán közelebb vannak hozzátok, mint gondolnátok
talán ma gazdatesteket használnak, mert nincs durvaanyagi testük
talán ma (kifelé) csak „Atlanti“-ként utalnak rájuk és a dolgaikra, szerződéseikre stb.
talán a Föld népe most is alájuk van vetve és talán még most is ők az urak, ezek a nagy déli zsarnok pap varázsló királyok
„Van egy ősi legenda a hyperbóreai emberről ami szerintük az árja fehér faj őse volt ezt akarták fajnemesítéssel eugenikával visszahozni.
Hyperbórea azt jelenti,hogy borealison(északon)túli akik az északi sarkcsillagról jöttek.Ez a legenda az ősi hindu hagyományban is fellelhető „
8/27-től kb. az összes szöveget idemásolhatnám
Thule-Társaság, Vril-Társaság
a vril épp olyan, mint Wilhelm Reich orgon-ja - mivel ugyanaz a kettő .... épp olyan, mint a tudás: jóra és rosszra is lehet használni, de aki óvatosságból vagy külső sugalmazás hatására ostoba marad: magára vessen!
a Vril-Társaság-nál csak női látnokok voltak, akik hajukat igen hosszúra növesztették.
13/27: ebben is van valami
Jaewy válasza: ebben is
érdekes, hogy az Atlanti-ak mindíg megosztanák a germánt és az oroszt és mindíg viszályt szítanának közöttük
lásd: Brzezinsky: Nagy sakktábla - USA hegemónia
„A Nácik valóban okkult tudományokkal foglalkoztak. De Hitlernél sokkal inkább Himmler volt aki megszállottja volt az okkultizmusnak. Himmler Földön túli, az árja faj felmenőivel létesített kapcsolatok létesítésében hitt és fáradozott. Árja faj tenyésztési programba is belefogott. Akkor ott vannak még az Ázsiai kutatások. Atlantisz utolsó gyermekei állítólag oda menekültek India és Tibet térségébe.“
- a mai ember gyökértelen, nincs kapcsolata az ősök szellemeivel (pedig valószínűleg élnek (a legnagyobbak))
a modern ember nem ismeri már az ezekben a kapcsolatokban lévő erőt és az ezek által szerezhető ismereteket
kb. ezért ilyen gyenge és gyökértelen a modern ember
„A titkos szuper technologiáról meg annyit hogy Hitler tudósai rengeteg olyan fegyvert és technikát találtak ki amivel egy csapásra megnyerték volna a háborút. Csak Hitler önfejű volt és türelmetlen ez után csúszott ki a keze közül minden. Ezért pártolt el tőle végül mindenki. A titkos csoportjai, tudósok, orvosok, (okkult) vezetők, pl. Himmler. Ha még elhúzódik a háború több évvel és Hitler türelmesebb akkor nem fogy ki az összes tartalék, a pénz, az olaj, stb. akkor megnyerték volna háborút. Ezt látták csatlósai és ezért menekültek a süllyedő hajóról. Bár nekem az is furcsa, hogy Hitler egy bunkerben lőtte főbe magát. Az se biztos hogy akkor halt meg amikorra írják. Mondjuk erről reggelig lehetne témázni rengeteg téma ködös a Nácikkal és titkos dolgaikkal kapcsolatban. De egy biztos hogy nagyon sok furcsa dolog történt a Harmadik Birodalomban... amiről mi köz emberek nem is tudunk csak kapjuk a tv-n meg az iskolai tananyagon keresztül beadagolt népvakítást.“
ez nagyon érdekesnek tűnik
javítás:
-az arany kulcsszó, fényt is jelent ; arany és fény ugyanaz; az arany megszilárdult (=fizikai testet öltött) fény
valószínűleg az aranykori embert akarták létrehozni vagy azt amit ők annak képzeltek
Dutch1987:
szerintem nem lett Hitler öngyilkos
Julius Evola szerint az idő lefelé és kifelé forgó kerekét akarták megállítani egy heroikus kísérlettel.
Evola sokat foglalkozik a hüperboreai embertípussal is, neki is az az eszménye.
A déli-típus népszerű neve a tradicionalistáknál: „tropikális-rassz“ rasszok.
Szerintem néhány dologban tévednek a magyar tradicionalisták és túlságosan leegyszerűsítik a kérdéseket és a magyarázatokat, valamint túlzó az „arisztokratikus-felsőbbrendű“ hozzáállásuk.
(kissé idejétmúlt)
Valahol én is úgy olvastam, hogy "az orosz a szőke bestia" - tehát a tiszta nordikus ember.
Oswald Spengler is ír erről (=a nordíkus típus ragadozó jellegéről) az "Ember és gép" című művében (könyvben).
Az biztos, hogy (fotókon) sokkal szebb és "árjább" (=nordikusabb / északibb típusú) embereket látok az oroszok között, mint a németek között.
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!