Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valóban megtörténhet? Böv lent

Valóban megtörténhet? Böv lent

Figyelt kérdés
1szép arcú lány vagyok,viszont picit duci.nem is ducinak mondanám hanem husinak. ha lefogyok,akkor lehetek modell? esetleg szépségversenyre is mehetek majd vékonyan? nem fognak hülyének nézni? mert am alakom nagyon jó,és arcom is szép.L/18
2010. márc. 5. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden megtörténhet!
2010. márc. 5. 19:36
 2/7 anonim válasza:
87%

Igaza van az első hozzászólónak: bármi megtörténhet.

Azért elgondolkodom, hogy vajon meddig tarthat még ez az őrült divatkorszak, amikor egy nőt csak akkor tartanak szépnek, ha legalább 175 cm magas és vaságyastól nem nyom többet, mint 48 kg. Szépen látszódnak a bordái, kaja helyett ásványvizen él, és a szüntelen fogyókúrától időnként elájul. Ja, és néhány évtized, és garantáltan emésztőszervi megbetegedés lesz a vége...

Szóval, nagy sóhajjal veszem tudomásul, hogy egy fiatal széparcú fiatal lány - aki nyilván nem kövér, csak egy kicsit, nőiesen húsos - modellként csak akkor érvényesülhet, ha a fent vázolt úton végigmegy.

És még egy. Szerintem a nagyon vékony nők nem is tetszenek a férfiaknak, szexuálisan izgatóbb egy gömbölyded nő. Na mindegy!

2010. márc. 5. 19:58
 3/7 anonim válasza:
86%
Bizonyára megtörténhet. Mindenesetre a személyes javaslatom az, hogy a fogyást sporton keresztül érd el, ne pedíg fogyókúrával. Biciklizés, futás, úszás, s.t.b. Sokkal jobb mint a koplalás.
2010. márc. 5. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
én is 18 vagyok és én is azért fogyózok, h modell lehessek. Reméljük, hogy lehetséges!
2010. márc. 5. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindegy, a photoshop majd megoldja! A lényeg, hogy jól szopjál!
2010. márc. 5. 23:43
 6/7 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok se vékony se duci olyan pont jó szerintem 168cm 52 kg de megvolt az esélyem ,hogy modell lehessek nem éltem vele mivel úgy voltam vele ,hogy nem kaphatok munkát.Igazából csak annyi a történetem lényege ,hogy nem muszáj ,hogy csont vékony legyél sőt már olyat nem is alkalmaznak nagyon és példát hozok fel ,hogy lásd igazat mondok (nézd meg youtube-on iyaaz- replay pitbull-shut it down és taio cruz-break your heart c. klippjét megfogod látni ,hogy ezek már inkább husisabb modellek vagyis formásak nem kövérek)inkább az számít ,hogy látnak-e benned fantáziát
2010. márc. 6. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
ja még annyi mielőtt azt hinnétek azért éreztem úgy ,hogy nem kapnék melót ,mert önbizalom hiányos vagyok gyerekkoromra vezethető vissza sajnos ez a probléma.De végül is elmondhatom ,hogy már 1 hónapja javulok :)
2010. márc. 6. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!