Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban megtörténhet, ha valaki mindent előírás szerint csinál?
Figyelt kérdés
Épp most hallottam, hogy egy 43 éves nő, fogamzásgátló szedése mellett esett teherbe úgy, hogy mindvégig menstruált, és már most a 7. hónapban van, tehát terhes és semmit nem vett észre, nem hízott, nem volt kívánós, semmi...
És én is szedek fogamzásgátlót, és félek, hogy velem is ez megtörténhet, de én rendesen szedem a gyógyszert, most múlt el a menstruációm, megjött, elmúlt időben, nem megy a hasam, nem hányok, ja és belarát szedek...ugye nem lehetek terhes???
2009. nov. 4. 19:47
1/5 anonim válasza:
megtörténhet, de akkor a menszesz nem olyan, észre lehet venni, de nagyon kicsi az esélye
2/5 anonim válasza:
megtörténhet, de kicsit fura, hogy 7. hónapig nem vette észre. ha jól értelmezem amit írtál. amúgy meg a tabi is megváltoztathatja a mesi jellegét. én bizonyos idő közönként csinálok tesztet. a patikában lehet kapni olcsón és az is nagyon jó. kb fél évente. vagy ha úgy érzem becsúszhatott. 29/N.
3/5 anonim válasza:
igen megtörténhet. például a triregolt szedő nőknél gyakran megesik: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
És ha valaki terhes és úgy menstruál az a menstruáció miben más?
2009. nov. 4. 20:42
5/5 anonim válasza:
akkor rövidebb ideig tart és sokkal kevesebb is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!