Más is hallott már a Sátán²-ről? Biztonságban vagyunk tőle? Mi a teendő?
Egy kérdésnél futottam bele a következő válaszba:
"Én az hallottam, hogy a Sátán² készül átlépni a pokolba és a Sátánt kísérti, aki nehezebben végzi emiatt a dolgát. Mivel nem tud koncentrálni, ezért sok démon és kísértet jutott ki a pokolból, ezek kísértenek.
Aki pedig nem tudná a Sátán² az a Sátán Sátána. Van Sátán³ is és de az szerencsére nem jut át ebbe az univerzumba, mert küzd ellenne a Sátán² aki ellen pedig a Sátán.
Szegény Sátánt most meg is sajnáltam, mindenki őt ba**ogatja. Kísérti a Sátán², ha nem lobog a tűz, jön az égi le**szás, szöknek a gonosz lelkek, kéne neki segédnek egy igazán jó menedzsment szakember."
Az eredeti kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Lehet, keresni kellene neki egy jó szervező szakembert, mert különben baj lehet még ebből.
Ki hallott már Sátán²-ről és mit?
Rákattintottál, megnézted te is elkaptad, így terjed ez!
...amúgy a svájci óra kulcsszóra nagyon kevés a találtat :)
És nekünk most jó vagy rossz?
Ha átveszi a hatalmat a Sátántól, akkor ő le lesz fokozva négyzetgyök-Sátánná? Együttműködnek majd a Sátán³ ellen és jobban fog lobogni a tűz? Vagy bekapcsolják az őrlángot, mert megtehetik, ketten már ellenállnak az égi le**szásnak, és akkor még több démon szökik meg a pokolból? Vagy megtartják az állásinterjút a szervező-menedzsernek, és akkor minden jobb lesz?
Te valóban értesz hozzá. És egy top menedzserrel és a pokoli sereggel lenne esélyük a Sátán a pi-ediken ellen?
A legerősebb akkor is a Sátán a googolplexediken. Ellene nem nagyon lehet mit kezdeni. Bár az exponenciális Sátán szintén legyőzhetetlen. Szerencse, hogy a Nagy Sőagettiszörny mindannyiukat bezárta a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú segítségével egy féreglyukba. Ahhoz, hogy onnan kijussanak, az összes Sátánnak segítenie kellene. De utána meg jönne a Dimenzióvége.
A Sátán a PI-ediken® menedzsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!