Mi ilyenkor a teendő? Nagyon ijesztő!
Kb. 2 hete azt álmodtam, hogy a páromnál vagyok(nem ismertem egyáltalán, de jól látható volt az arca), aki hazaérkezik, beront a házba a volt párommal(nem tudom ki az), akit előtte megkötözött és megvert. féltékenységből meg akarta ölni. próbáltam segíteni szegénynek, de nem tudtam sokat, így bemenekültem a fürdőbe, majd lemásztam a ház külsején végigfutó csövön az udvarra és hívtam a rendőröket.
mikor felébredtem, elmeséltem pár embernek, és hozzátettem, hogy nagyon érdekes, de én ezt nem sima álomnak érzem, hanem inkább megérzésnek.
erre kb 1 héttel később megismertem azt, akivel álmodtam. soha nem láttam előtte, de felismertem az álmomból az arcát. alakul köztünk a dolog.
ilyenkor mit kellene tenni? vajon tényleg agresszív állat lesz később?
ti mit tennétek?
Légy óvatos, mert valószínűleg, illetve nagy az esélyed arra, hogy prófétikus volt az álmod.
Ne kezdj a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!