Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi ilyenkor a teendő? Nagyon...

Mi ilyenkor a teendő? Nagyon ijesztő!

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete azt álmodtam, hogy a páromnál vagyok(nem ismertem egyáltalán, de jól látható volt az arca), aki hazaérkezik, beront a házba a volt párommal(nem tudom ki az), akit előtte megkötözött és megvert. féltékenységből meg akarta ölni. próbáltam segíteni szegénynek, de nem tudtam sokat, így bemenekültem a fürdőbe, majd lemásztam a ház külsején végigfutó csövön az udvarra és hívtam a rendőröket.

mikor felébredtem, elmeséltem pár embernek, és hozzátettem, hogy nagyon érdekes, de én ezt nem sima álomnak érzem, hanem inkább megérzésnek.

erre kb 1 héttel később megismertem azt, akivel álmodtam. soha nem láttam előtte, de felismertem az álmomból az arcát. alakul köztünk a dolog.

ilyenkor mit kellene tenni? vajon tényleg agresszív állat lesz később?

ti mit tennétek?

2013. nov. 1. 01:42
 1/6 anonim ***** válasza:
én biztos,hogy hinnék a megérzéseimnek
2013. nov. 1. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Légy óvatos, mert valószínűleg, illetve nagy az esélyed arra, hogy prófétikus volt az álmod.

Ne kezdj a fazonnal.

2013. nov. 1. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaja, azonnal hagyd el!!!!!!!! Amíg nem késő!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. nov. 1. 09:55
 4/6 ez-meg-az ***** válasza:
hát nemtudom.__. ez elég érdekes h nem is ismerted és megálmodtad... én a helyedben hagynám, de te tudod, mindenféleképpen légy óvatos.
2013. nov. 1. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. akkor nem csak én meg az ismerőseim mondják ezt, hanem mások is.
2013. nov. 1. 12:53
 6/6 anonim válasza:
Nagyon vigyázz vele.
2013. nov. 1. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!