Miért álmodtam ezt? Mit jelenthet? (rémálom)
először azt szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon kulonos volt számomra ez az álom, mert sok idő (1-2 hét) esemènyeit mutatta be, ami velem eddig még nem fordult elő.
más okbol is kulonos..kezdem:
Az egész álom egy helyszínen volt. A szobámba! egyertelmuen a szobam volt, csak ilyesztobb (üres fal, titokzatos szék a szobaban, ami azthiszem felesleges...stb)
De álmomban a szobám nem a szobam volt. hanem táborban voltam, abban a faházban..2 szobatásam volt, de egyik csak rémlik. a story eleje halványan sincs meg, de a lényeg, hogy furcsa hAngokat hallottunk (kaparás, kopogás, stb) a szobatarsam agya korul. nagyon feltunk. egyszer egy pillanatig egy arcot lattam messzirol az ágya végénél, de azt hittem csak odaképzelem. megijedtem, de nem torodtem vele. aztán (ez amugy mar kb 2 hettel az eleje utan van) egyszer beszelgettunk a szobatarsammal (itt is csak remlik a 3. lany....), arrol amik tortennek korulottunk. epp masztam le az emeletes ágyamrol (igy voltak az agyak: egy emeletes: felul en, alul senki. 2 sima: ott a 2 szobatarsam aludt) a szobatarsamhoz, es neglattunk ugyanott ahol en eloszor egy nagyon ijeszto noi arcot, es en orditva kirohantam a szobabol. Vége.
Az is erdekes meg, hogy szépia effektesen birok csak visszaemlekezni az almomra, pici barna es piros szinnel.
Ez még fontos lehet: igazibol is emeletes agyam van, en felul, alul senki.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!