Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az ijesztő álom?

Mit jelenthet ez az ijesztő álom?

Figyelt kérdés

Visszatérő álomról van szó, ha egyszer megjelenik ez a dolog az álmomban, akkor utána még hetekig nem tudom kiverni a fejemből alvás közben. Az álom:

A falu ahol élek a helyszín, megyek haza GYALOG, de egyszer csak valahogy belekerülök egy autóba, ránézek a sofőr ülésre de üres, ekkora előre nézek az útra és egy fehér autó jön velem szembe, majd eltűnik. Miután ez megtörtént fel szoktam ébredni. Rendszeresen másnapi alvásnál már jön ennek a "történetnek" a folytatása. Megint megyek szintén gyalog ugyanott ahol a fehér autóval szembe mentem és hirtelen előttem vagy mögöttem megjelenik egy magas, arc nélküli ember, sarlóval a kezében. Ez a valami vagy valaki üldöz engem és addig nem hagy békén amíg álmomban el nem kap. Ha elkapott, nem bírok mozogni és csak néz rám. Itt már fel szoktam ébredni szinte mindig. Azért írtam ezt most le mert kb. 10 perce keltem fel és megint az autós dologra ébredtem fel. Kellemetlen álom az biztos...

2013. júl. 9. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szerinted kellemetlen, de szerintem érdekes egy kicsit :)

Hogy mit jelenthet, azt nem tudom, senki sem tudhatja. Nem tudsz megjósolni semmit se a jövőből az álmaiddal. Lehet egyszer láttál egy hasonló horror filmet, olvastál hasonló könyvet, vagy játszottál a Slender-rel és kicsit érzékenyebb vagy :)

A napközben történteket dolgozhatod fel esténként álmaidban, az élmények, gondolatok, vágyak és szorongások is megjelenhetnek, de félned egyáltalán nem kell. A legnagyobb baj ezzel az lehet, h kellemetlen és félelmetes :)

Segíteni nem sokat tudok, talán az segít, ha lefekvés előtt mondjuk nem deathmetalt hallgatsz és a Rémálom az Elm utcában-t nézed, hanem.. szóval érted :) Elfoglalod magad valamivel, amivel boldog vagy, vagy leszel.

Én már pár éve esténként, ha itthon vagyok éppen megnézek 1-1 nyugisabb animét mondjuk, vagy valami relax zenét hallgatok. Teljesen megnyugszom ezektől és kellemes érzéssel is töltenek el.

Nagyjából ennyit szerettem volna írni. Jah! És ha legközelebb találkozol az arc nélküli emberrel és az arcodba bámul kérdezd meg tőle, h mit akar tőled, miért csinálja ezt?

Kíváncsi vagyok, h mi fog történni :$

2013. júl. 10. 00:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Az autós résznél, szokás szerint már ma is ordítottam az álmomban. Most 2 héten keresztül kergetni fog :D
2013. júl. 10. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ennyire általában nem valósághűek az álmaim, vagy csak egyszerűen nem így reagálok rá :D

Nyugis zene és tejcsi elalvás előtt, csak ennyit tudok ajánlani.

Meg hordj magaddal álmodban gázsprayt :D

Egyébként tudom nem nyugtat téged, de én is kb minden héten részt veszek egy kisebb-nagyobb mészárláson álmaimban. De valamiért nem zaklat fel.

Nagy részük a sok horror és véres játékok miatt lehetett, de talán a tudatalatti feldolgozás is azok következménye.

Ha nem játszottam volna annyi horror játékot, akkor egy-egy rémálmomban (mert akkor is lenne rémálmom) sokkal kevésbé tudnám felmérni a helyzetet és cselekvésre késztetni magamat.

Egyébként ismétlődő álmoknál előfordulhat, h felismered a helyzetet. Ha felismered biztosan az álmodban, h épp álmodsz, akkor onnantól már te is irányíthatod. Ezt nevezik tudatos álmodásnak!

Ha eljutottál arra a szintre, már nem csak megállítani lesz alkalmad az álmodat, hanem mondjuk repülhetsz is egy jót a Velencei utcákon a gondolák fölött :P

Nem igazán értek egyébként én ehhez, de ha továbbra is folytatódna ez a rémálom és tényleg meg akarsz szabadulni tőle, akkor ez segíthet. Olvass utána kicsit bővebben, ha tényleg érdekel :)

A fejlemények engem mindenesetre érdekelnek ^^

Sok szerencsét és jó éjszakát :D

2013. júl. 10. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!