Mit jelenthet ez az álom? Ijesztő volt és furcsa!
Figyelt kérdés
álmomban sétáltam egy folyó parton, kövekkell kirakott járdán. aztán megáltam és ott állt egy ember aki nézte a folyót. nem tudom ki volt az mert tiszta homály volt körülötte, meg a folyón is így csak egy sötét alakot láttam. arra már nem emlékszem h hogy de megöltem, talán fejbe vágtam egy kővel de nem biztos. álltam és láttam ahogy a járda véres lesz. majd belecsúszott a folyóba. aztán azt álmodtam h másnap visszamegyek oda és ott kő ami tiszta vér. mit jelent?? nem néztem horrorfilmet már vagy fél éve...az volt furcsa, h nem láttam ki az de mintha tudtam volna h meg kell ölnöm.2013. márc. 24. 13:27
1/1 anonim válasza:
Talán fenyegetve érzed magadat valamitől a való életben (a férfiól a folyóparton) és megoldást kerestél rá (..megölted az illetőt). Az ember elméje általában az aznap történt eseményeket dolgozza fel.. kicsit extrémebb formában. Valószínüleg veled is ez történt, nincs különösebb okod megijedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!