Fura álom? De miért jött?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a szakközépből visszakívánkoztam a régi iskolámba, a gimibe. Amúgy igazából nem így van. Nem akarok visszamenni. De az álmomban úgy éreztem, az általános iskolai évek után, hogy az az otthonom. Hogy oda tartozom. Utolsó nap elköszöntem a haveroktól, másnap mentem a régi sulimba. Örültem, hogy visszamentem. Találkoztam a régi osztálytársakkal, tanárokkal, elindultam hát befelé. De akkor hirtelen a felső szintről jött egy nagy robbanás, minden elsötétült. 2 nap múlva keltem fel a legnagyobb forgalomba, a vasútállomás felé vezető úton heverve. Minden autó körülöttem állt, de nem segítettek, semmi, nem is szóltak, megvárták míg felkelek és elindultak tovább. Ösztönösen elindultam a sulihoz ami otthagytam és bementem órára. Köszöntek a haverok, bejött a tanár, de senki nem kérdezte, miért mentem el, és jöttem vissza, mintha el se mentem volna...2013. febr. 5. 15:01
1/4 anonim válasza:
honnan tudjuk? senkit nem érdekel az álmod
2/4 anonim válasza:
neked kéne tudnod, mit miért álmodsz!!!!! Ne minket kérdezz
3/4 A kérdező kommentje:
Hát oké, tőlem lehet nyomni a hülyeséget, nem zavar. De mikor ti kérdezek arra elvárjátok a normális választ, és ha jön 1-2 troll, máris a modikhoz akarok szaladni...
2013. febr. 5. 20:24
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezen az oldalon nem nagyon akadnak olyanok,akik értenek ehhez,szóval szerintem keress meg egy álomfejtőt,vagy pszichológust,vagy valami ezotériával foglalkozó szakembert,ha nagyon érdekel.De amúgy mindenki szokott furákat álmodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!