Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a fura álom?

Mit jelenthet ez a fura álom?

Figyelt kérdés

Szerintem csak azért álmodtam ezt, mert tegnap láttam egy filmet, amelyben az egyik kedvenc színésznőm egy prostit játszott, de nem tudom... Hátha jelent valamit.

Azt álmodtam, hogy egy fura fekete hajú nő vagyok. Találkoztam egy sráccal a veteményesben (?), aki elég rosszindulatúnak tűnt, de félig-meddig az álomban én is az voltam. Szóval megbeszéltük, hogy akkor délután átmegyek hozzá. De ő csak le akart feküdni velem, amit rögtön tudtam, mikor beléptem a házába, mégsem mentem el. Nem köszönt, leültem a szobájában, ő egy másik (szőke) csajjal olvasott valamit az asztalnál. Egy csomó ideig észre sem vett, és mikor a lány összepakolt és elköszönt, végre észlelt engem is. Aztán a sejtésem beigazolódott; világosan láttam rajta, hogy csak le akar fektetni, amit én nem akartam. Csakhogy a szülei nem tudtak arról, hogy én ma ott leszek nála, így zaklatottan kiálltam az előszobába, és hangosan elköszöntem, hogy akkor megyek haza. A szőke lány még a kabátját vette fel az előtérben. A srác a szülei előtt nem tudott volna ellenkezni, de látszott, hogy dühös volt, mikor elköszöntem; arról tudott hogy a szőke elmegy, de arról nem hogy én is. Ezért csak annyit mondott nekem idegesen, hogy "te is?!" Bólintottam és kirohantam a házból. A szőke lány az ajtóban megfogta a kezem és rám nézett, de aztán eltűnt. Láttam, hogy valami a kezére van írva. Nem törődtem vele, hazaindultam, de eltévedtem, és hajnalban értem haza. Ledőltem aludni, és úgy ébredtem, hogy a karomra van tetoválva: "k*rva"...

Arra keltem reggel, hogy sírok és félek, és olyan érzésem volt, mintha megbélyegeztek volna. Egy-egy nyomósabb álom képes kihatni a hangulatomra, szóval gyanítom, egész nap szomorú leszek. Szerintetek jelent ez az álom valamit? Ha álmomban egy létező helyzetet éltem át, kissé átalakítva, akkor a ki/mi lehet a srác, és ki/mi a szőke lány a valóságban?

2012. dec. 31. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pusztán arról van szó, hogy félsz attól, hogy valaki szexuálisan kihasználjon, illetve nem akarod, hogy mások rossz véleménnyel legyenek rólad. Megkérdezhetem, hány éves vagy? :) Gondolom lány vagy. :)
2012. dec. 31. 14:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, lány vagyok.

Az oké, hogy félek a kihasználástól, de igazából kétféleképpen is emlékszem az álomra... Az egyik az, amit a kérdésben leírtam, a másik, hogy tudtam, hogy mit akar velem az a srác, mégis elmentem. Aztán meggondoltam magam az utolsó pillanatban.

Azért nem értem, mert egyébként egy tök erkölcsös csaj vagyok, eszembe nem jutna egy vadidegennel lefeküdni.

2012. dec. 31. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

"mert egyébként egy tök erkölcsös csaj vagyok, eszembe nem jutna egy vadidegennel lefeküdni."

Ezzel meg is válaszoltad a kérdést. :) EZÉRT álmodtad. Furcsa dolgokat művel a tudatalatti. Nekem például nagyon durva tériszonyom van, álmomban pedig csomószor hegyet szoktam mászni és olyankor élvezem is. Szóval szerintem a tudatalattid ilyen álmokkal próbál bizonyos szorongásokat, gátlásokat, félelmeket oldani, hogy álmodban pont az ellenkezőjét teszed, mint amit a valóságban tennél. :)

2013. jan. 1. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!