Talán fura kérdés, de van ennek az álomnak valami
jelentése?
Figyelt kérdés
Mostmár sokadik alkalommal kelek úgy reggel, hogy háborúval álmodtam. Olyan szinten átélem, valóságosnak tűnik, hogy teljesen leizzadva ébredek, forgolódok egész éjjel, nem pihenem ki magam, úgy kelek, mint akit össze vertek. Minden álmom úgy kezdődik, hogy egy békés délutánon (pontban 4 órakor) megjelenik egy katonai helikopter és az udvarunk felett lő ki egy rakétát/bombát, ami egyszer az udvarunkban is landolt. Sírással, bujkálással, meneküléssel, halálfélelemmel telik ezek az álmok. Nagyon szeretnék megszabadulni tőlük. Volt már valakinél hasonlóan nyomasztó periódus, ami az álmokat jelenti?
Okozhatja rossz közérzet, rossz környezeti hatás, folyamatos feszültség, munka vagy család keretében. Lehet előző életben tapasztalt élmény is.
2012. nov. 20. 13:14
2/7 anonim válasza:
>álom jelentése
>fura kérdés
Először vagy itt, ugye?
Egyébként szerintem ez egy úgynevezett menekülő álom, nézz utána.
2012. nov. 21. 11:49
3/7 anonim válasza:
Volt már nekem is efféle álmom, hogy állandóan üldöztek és hajnalban kialvatlanul ébredtem és nem tudtam visszaaludni.
Nekem egyszerűen elmúlt pár hét után.
Lehet, hogy túl későn nehéz dolgokat eszel és felkavarja a gyomrod?
2012. nov. 22. 22:47
4/7 A kérdező kommentje:
Az ételre direkt szoktam figyelni, úgyhogy ezt kizárnám. Este már nem nagyon eszek, vagy ha még is akkor könnyű dolgokat.
Az előző életről nem tudok nyilatkozni, de ha ezt nekem át kellene élnem valóban én lehet önként lövetném le magamat, ez embertelen volt.
A stressz az előfordulhat, a párommal igen hadilábon állunk mostanában, elképzelhető hogy ilyen formában ütközik ki rajtam. Azért akkor is durva ez. :S Azóta harmadszorra is álmodtam hasonlót.
2012. nov. 23. 11:06
5/7 anonim válasza:
No ha a pároddal hadilábon álltok, akkor már meg is van, hogy a tudatalattid mért jeleníti meg a házatokat és környékét háborús övezetként álmodban.
2012. nov. 25. 23:32
6/7 anonim válasza:
Tanuld ki a tudatos álmodást. Ez azt jelenti, hogy képes vagy az álomban "ébren lenni", tehát te alakítod az eseményeket. (Eleinte furcsa lesz, mert akár hiszed, akár nem, az álmok (amíg bennük vagy) TELJESEN valósághűek) Ha sikerül kitanulnod, semmiképp se dobd el ezt a rémálmot, hanem szánt szándékkal teremts meg magadnak, majd szó szerint ments meg a világot. Tényleg csak a képzeleted szabd határt, hiszen az álomban bármi megtörténhet. Álmodban az egész világmindenség a kezedben van, csak meg kell tanulni használni. Ha pedig nem sikerül a világlegyőzős dolog, semmit nem veszítesz. Ha nem használtál semmilyen altatót, akkor törvényszerű, hogy álombeli halálkor felébred az ember.
2012. dec. 31. 20:03
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok, akarom mondani:
"...ha pedig nem sikerül a világMEGMENTŐS dolog..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!