Van ennek az álomnak valami jelentése, ha igen mi? Valaki aki ilyenekkel foglalkozik, megtudná nekem mondani?
Mondok neked valamit:
Én szerintem, sőt meggyőződésem, hogy az álmok tudat alatti visszaemlékezések.
Megnéztél valami filmet, amiben gyilkoltak, de a főszereplő( az álomban te vagy)mindig megússza. Sokat szoktál járni az Árkádba.
Az agyad ezeket a tényeket feldolgozza, és kicsit összekutyulja.
Szóval:
Ennek nincs jelentése, csak az agyad dolgozta fel az eddig történteket.
Minden álom üzen valamit Neked - magadról. Az álom eleje azt sejteti, hogy Te könnyen ismerkedsz, ám félni kezdesz, amint úgy néz ki, hogy komolyra fordul a dolog. Nagy feszültség alakul ki Benned, harcolsz magaddal, mert nem tudod eldönteni, vállald-e a kapcsolatot vagy sem. Az álom megismétlése azt jelzi, hogy ez egy nagyon alapvető problémád.
Tudom, hogy a mai srácok túl hamar térnek rá a szexre, s arra nem is gondolnak, hogy egy lányból ezzel mit váltanak ki. (Persze minden lányból mást, de aki komoly kapcsolatra vágyik, az mind ugyanazt a dilemmát éli meg: belemenjek, hogy megtartsam, vagy elküldjem, s akkor lehet, hogy ökre elveszítem?) Szerintem a túl korai szexuális kapcsolatok megölik a lelket, s így nehéz intim kapcsolatra szert tenni. Tehát inkább várj, s aki ezért elhagy, az jobb is, ha elmegy, s nem aláz meg azzal, hogy élvezeti cikknek tekint, s nem embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!