Középiskolát tudtok nekem mondani, ami kolis, és állatokkal foglalkozik? ( egyetem is jöhet)
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 19:38
1/3 anonim válasza:
Közép iskolát inkább ne válassz ,mert oda elég lepra emberek járnak. Mert azok ilyen mezőgazdasági vagy állattenyésztői max. Majd egyetemet kereshetsz. Önállóság, önállóság. Amúgy ez sem lovas téma!
2/3 anonim válasza:
Bábolna az jó, oda többnyire normális emberek járnak. Az átlag városi mezőgazdasági sulikban tényleg elég alacsony a színvonal. :/
3/3 anonim válasza:
Én néhány éve jártam a péceli Fáy András Mezőgazdasági Szakközépbe és nincsenek túl jó tapasztalataim. Az oktatás színvonala nem valami jó, van néhány normális tanár, aki tényleg próbál átadni valami tudást, de ennyi. A tangazdaság eléggé el van hanyagolva, mert "nincs elég pénzük". Az oktatók is elég érdekesek, a lovak pedig szintén nincsenek jó állapotban, én akkor hagytam ott amikor már több órai edzés után engem akartak felültetni egy izomsorvadásos lóra, szegénykém már csetlett-botlott a fáradtságtól, akkor elegem lett. A társaságról már nem is beszélve... A többi sulit sajna nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!