Valaki tud mondani olyan személyt aki foglalkozik hipnózissal, és visszavinne az előző életbe?
neten már keresgéltem,de hátha tudtok segíteni.
Köszi
Egzakt, és pontos választ kaptál.
A tudomány jelenlegi állása szerint nincs előző élet.
A Biblia szerint sincs.
A Buddhizmus tanítása szerint például van. Kérdezz meg egy buddhistát.
Pedro
Ian Stevenson kutatásai komolyan felvetik az előző élet lehetőségét (pontosabban szólva: egyes jelenségeknél kizárja a kutató az összes többi lehetséges magyarázatot).
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, mert magam is kerestem, az általam kinézett hely éppen költözködik, helyette pedig nem találtam még megbízhatót, és nem is ajánlott senki.
"Tedd a kezedet a tévére!!!"
Szerintem a kérdező hipnoterapeutát keres, nem tévés sarlatánokat... amúgy vicces...
A hipnotizőr nem foglalkozik ilyesmivel. Ez már az okkultizmushoz tartozik, a hipnotizőr az emberi elmével és lélekkel foglalkozik. Ráadásul körülbelül 10.000. forint egy óra.
Viszont tudok valakit, aki segíthet. Ha gondolod írj privit.
"A hipnotizőr nem foglalkozik ilyesmivel. Ez már az okkultizmushoz tartozik"
Igen, de sokan közülük végzett szakemberek. Ha nem ilyenhez mész, komoly az esélye, ha bármit találnak, úgy felzaklatódsz, hogy mentális következményei lehetnek. Egy hozzáértő szakember meg tud nyugtatni, és tudja, hol a határ.
Találtam egy linket erről előző vagyok
,,Valóban csak képzett pszichológus alkalmazhat hipnoterápiát. Ez tény. A többi kamu.(Nem parapszichológus, hanem akinek valódi egyetemen szerzett diplomája, diplomái vannak) De: Az alkalmazott hipnózis nem jeleneti ,hogy volt előző élet. Nem is volt. Egyszerűen csak a vágyat, hogy kinek képzeli magát a kliens abban a módosult tudatállapotban amibe átkerül. Ebből építkezik a gondolkodás átformálása. segít problémák másképpen történő értékelésében.Nem az előző élet bizonyítéka, hanem egy másik személy bőrében való gondolkodás segítségül hívása a cél. Nincs előző élet, ez egy simán pszichológiában használatos , hatékony MÓDSZER."
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!