Furcsa álom, mit jelent?
Álmom azzal kezdődik, hogy valami szörfös féleségen csúszik lefele 2 valaki ehy hegyről (sivatag féleség)
nem tudom megállapítani hogy melyik vagyok én (férfi és nő)
majd mikor leértek a hegyről, már én vagyok az egyik, csak a másikat nem látom.
ezután volt egy ugrás az álomban:
keresztapám (kövérebb az átlagosnál) és néhány ember sivatag közepén vagyunk.
van valami csap, mellet meg egy kis bizbasz (őszintén nem tudom mi) abból iszunk.
közbe jönnek a madarak, keresztapám pedig egy kis pálcikára felcsavarja őket a levegőből (igen így képzeljétek el)
majd a kis bizbasz közzé teszi, az megsül, és megesszük
ez játszódik egy darabig és egyre többen leszünk
kevés lesz a viz, erre egyszercsak kitör, mint amikor olajat találnak a föld alatt.
én arrébb állok, ekkor csak boxer alsó van rajtam
elkezdem megtömni az alsómat sivatagi homokkal (teljesen tele) majd megpróbálok benne vizelni (kicsit baromságnak tartom) volt még ott valami ház a vizes kút mellett, megkerülöm, ott volt egy ember aki a földön feküdt, magánál volt, de nem tudtam rajta segíteni
majd jött valaki segítettünk az embernek, visszavittük a kúthoz
ennyi amire emléxem
Egészségi állapotom:
néha tüsszögök (tavaszodik)
mostanság boldogabb vagyok (vége a felvételijeimnek)
szemüveges vagyok
ha kell még valami akkor kérdezzetek
14/F
max annyi, hogy osztálytársam nyilvánosan elő vette a mellét tesi órán, és lemaradtam róla, a többi szokványos
ja igen, a szörfös dolog hasonlít ahhoz a játékhoz amit tegnap osztálytársammal játszottunk xboxon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!