Más is hallott már a Sátán²-ről? Biztonságban vagyunk tőle? Mi a teendő?
Egy kérdésnél futottam bele a következő válaszba:
"Én az hallottam, hogy a Sátán² készül átlépni a pokolba és a Sátánt kísérti, aki nehezebben végzi emiatt a dolgát. Mivel nem tud koncentrálni, ezért sok démon és kísértet jutott ki a pokolból, ezek kísértenek.
Aki pedig nem tudná a Sátán² az a Sátán Sátána. Van Sátán³ is és de az szerencsére nem jut át ebbe az univerzumba, mert küzd ellenne a Sátán² aki ellen pedig a Sátán.
Szegény Sátánt most meg is sajnáltam, mindenki őt ba**ogatja. Kísérti a Sátán², ha nem lobog a tűz, jön az égi le**szás, szöknek a gonosz lelkek, kéne neki segédnek egy igazán jó menedzsment szakember."
Az eredeti kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Lehet, keresni kellene neki egy jó szervező szakembert, mert különben baj lehet még ebből.
Ki hallott már Sátán²-ről és mit?
De csak LEHET!
A gyakorlat mást mutat...
A Sátán a PI-ediken ® menedzsere
e^x Sátán ver mindenkit
tőle még arkusz szinusz hiperbolikusz Sátán is fél
Nem tudom, hogy mi durrant, mi nem durrant, de hasznos a poszt, mert sokat megtudhattunk itt a sátáni matematikai összefüggésekről, és arról hogyan is működik a Sátán Multiverzum.
A sátáni matematika szerint:
„SátánFaktoriális viszont képes lehet arra, hogy legyőzze GoogolSátánt, főleg ha összefog ExponenSátánnal.”
A sátáni alkalmazott fizika szerint:
„De csak LEHET!
A gyakorlat mást mutat...
A Sátán a PI-ediken ® menedzsere”
Konzekvencia: A sátáni relativitáselmélet hibás.
Megoldás: A legfelsőbb egyesített sátáni multiverzum kutató konzorciumnak megoldást kell találnia a problpémára.
Összefoglalás: Hát ez tényleg nagyot „durrant”. A tudomány ma új hasznos ismerettel lett gazdagabb, közelebb került GoogolSátán megértéséhez, a Sátán a PI-ediken ® paradoxonnak köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!