Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudnátok démon és szellem...

Tudnátok démon és szellem elleni védő amulettet ajánlani?

Figyelt kérdés

Olyan amulettek vagy jelek érdekelnének, amik védenek a szellemek és a démonoktól. Lehet, hogy butaság, de nekem fontos lenne. Köszönöm a segítséget.

( Odaát-os jel nem érdekel köszönöm, valódit szeretnék. Már amennyiben létezik ilyen. )

2014. márc. 5. 13:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egy mondat is megtenné. Hiszek az ilyesmiben, ezért jó lenne magamra tetováltatni valamit.
2014. márc. 5. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Én ( szokás szerint ), mint szkeptikus azt mondom, hogy nem léteznek, kitaláció, stb., stb., stb. szokásos.

Mint válaszoló azt mondom, hogy az az amulett / nyaklánc / egyéb tárgy segít, amiben hiszel és amihez köthető valami.

Nekem pl.: még régen, nagyszüleimtől ( a haláluk előtt ) kaptam egy arany keresztet, egy nyakláncon. Ez nekem nagyon fontos, vigyázok rá, szerencsét hoz nekem és megvéd a bajtól.

Egy olyan tárgy, amihez érzelmileg bármi köthető ( pl.: egy távcső, egy pörgentyű vagy egy nyaklánc, stb. ) és hiszel benne az megvéd.

2014. márc. 5. 13:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Látod, te is hiszel benne, hogy megvéd.

Szeretnék én is valamit amiben hihetek, hogy megvéd, még ha nincs is rá semmi okom. Sajnos nekem nincs ilyen tárgyam.

2014. márc. 5. 13:50
 4/14 Shai-Hulud ***** válasza:
36%
"Távozz tőlem sántán" - ez mindentől megvéd!
2014. márc. 5. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Ez esetben vegyél magadnak. Minden hit kérdése. Mindegy milyen, 100 000 Ft vagy csak 1000, kínai másolat, vagy eredeti, a lényeg, hogy higyj benne. Ha te elhiszed, hoy megvéd és szerencsét hoz, akkor az is lesz. Ha nem, csak azt HISZED, de nem HISZEL benne, akkor ugyanúgy ahogy mondtam: mindegy, hogy milyen, 100 000 vagy csak 1000 Ft, nem fog használni :)

2014. márc. 5. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia démonok nem léteznek vagy ha igen akkor van jobb dolguk is szerintem.A szellemektől meg nem kell félni mert ők nem bántanak téged(én csak tudom). De ha ilyen fontos neked akkor hallgass az 1-es válaszolóra.
2014. márc. 5. 16:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Ajánlani nem, de ha nekem ajánlasz, viszem az ecsedire, és kapsz belőle 10%-ot, na megegyeztünk? ;-)
2014. márc. 5. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha démont akarsz tetoválni magadra, egy ötlet:

"Éljen Orbi von Gyurcsi".

2014. márc. 5. 21:45
 9/14 A kérdező kommentje:

Miért akarnék démont magamra? úristen.... :D

Rendben, oké nem léteznek, de nagymamám most halt meg és mintha a szellemét láttam volna az ágyam mellett..ma pedig arra riadtam fel, hogy nyikorog az ajtóm, mintha valaki be akarna jönni... vannak ilyen hülye dolgok, régen is voltak, én meg ilyen kis félős lány vagyok. :D

2014. márc. 6. 11:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Illetve rendben, hogy nem bánt egy szellem, de hagyjanak békén, nem akarok látni, hallani, érezni egyet sem. Ezért akartam valami erre irányló védelmet.
2014. márc. 6. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!