Tudnátok démon és szellem elleni védő amulettet ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan amulettek vagy jelek érdekelnének, amik védenek a szellemek és a démonoktól. Lehet, hogy butaság, de nekem fontos lenne. Köszönöm a segítséget.
( Odaát-os jel nem érdekel köszönöm, valódit szeretnék. Már amennyiben létezik ilyen. )
2014. márc. 5. 13:25
11/14 anonim válasza:
Szia, csak ismételni tudom magam a szellemek nem bántanak:) általában azért vannak ott mert valami befejezetlen ügyük maradta a földön vagy valamiért ott kell lenniük.Nem gondoltál arra hogy a nagymamád volt?Vagy esetleg valamelyik másik szeretted aki elhunyt?Szerintem neked is jó érzés lenne ha érezhetnéd megint az ő jelenlétét...de ezt neked kell eldöntened:)
12/14 anonim válasza:
A Lui Padre-féle kóklerek amulettjei semmit sem érnekÉn tudok neked ilyet késziteni, viszont nem olcsó mulatság, de keress meg privátban, ha érdekel.
13/14 anonim válasza:
Ha már megszállt a démon, akkor nem szabad amulettel játszani, mert azt nagyon megszenveded és nem használ. De ha megszállt, akkor nem is nagyon gondolsz a védekezésre, te nem, csak a környezeted veszi majd észre, hogy valami nincs rendben.
14/14 anonim válasza:
én egy fizika tankönyv alapos áttanulmányozasat ajánlom, akkor rájössz, hogy szellemek es demonok nem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!