Fekete alakok/árnyak. Mik lehetnek ezek?
A fürdőszobából jöttem ki éppen. Felkapcsoltama villanyt az étkezőben, és egy magas, fekete árnyat a konyha felé tartani. Gyors volt, de ahhoz nem eléggé, hogy 2-3 másodpercig ne lássam. Azt hittem, hogy az öcsém, 190cm magas lehetett. Egyedül ő ekkora a családban. Utána mentem, mert kérdezni akartam tőle valamit. A konyhának egy bejárata van, azon mentem utána, de mikor oda értem, senki nem volt ott. Elég kellemetlenül éreztem magam, többször is volt már ilyen.
Az is előfordul, hogy hasonló magasságú, fekete árny áll az ágyam mellett, több percen keresztül. Tudom, mert a szárító fehér, így tökéletesen kivehető, még sötétben is, ha előtte van valami, főleg, ha ekkora. Többször behunyom-kinyitom ilyenkor a szemem, és egy bizonyos ideig mindig ott áll, aztán idővel eltűnik.
A ház több pontján láttam már, de a szobában a legaktívabb. Attól tartok, lehet köze akár a szobámban elhelyezkedő két, nagy tükörnek. Elvileg ezek egyfajta átjáróként működhetnek. Sokszor volt már olyan is, mintha valaki mellém, az ágyam szélére ült volna, vagy megfogja a vállam, meglök.
Mi lehetett ez a lény? Mennyire köthető a szobámban lévő tükrökhöz (révén, hogy itt jelenik meg a szobámban legtöbbször).
Kedves kérdező, az esetek nagy részében csak káprázik a szem.
Viszont az se kizár hogy valami természet feletti dolog, mit érzel amikkor látod? Liba bőr, lefagyás? Èn is tapasztaltam már, világos szobában volt valami nem emberi, lebénultam és beszélni is alig tudtam, pedig éber voltam, ez nem a félig alvó alapot, hanem álok és látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!