Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fekete alakok/árnyak. Mik...

Fekete alakok/árnyak. Mik lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

A fürdőszobából jöttem ki éppen. Felkapcsoltama villanyt az étkezőben, és egy magas, fekete árnyat a konyha felé tartani. Gyors volt, de ahhoz nem eléggé, hogy 2-3 másodpercig ne lássam. Azt hittem, hogy az öcsém, 190cm magas lehetett. Egyedül ő ekkora a családban. Utána mentem, mert kérdezni akartam tőle valamit. A konyhának egy bejárata van, azon mentem utána, de mikor oda értem, senki nem volt ott. Elég kellemetlenül éreztem magam, többször is volt már ilyen.

Az is előfordul, hogy hasonló magasságú, fekete árny áll az ágyam mellett, több percen keresztül. Tudom, mert a szárító fehér, így tökéletesen kivehető, még sötétben is, ha előtte van valami, főleg, ha ekkora. Többször behunyom-kinyitom ilyenkor a szemem, és egy bizonyos ideig mindig ott áll, aztán idővel eltűnik.

A ház több pontján láttam már, de a szobában a legaktívabb. Attól tartok, lehet köze akár a szobámban elhelyezkedő két, nagy tükörnek. Elvileg ezek egyfajta átjáróként működhetnek. Sokszor volt már olyan is, mintha valaki mellém, az ágyam szélére ült volna, vagy megfogja a vállam, meglök.

Mi lehetett ez a lény? Mennyire köthető a szobámban lévő tükrökhöz (révén, hogy itt jelenik meg a szobámban legtöbbször).

2014. febr. 17. 09:21
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Hol voltam fiú, magyarázd már el nekem? Azt mondtam, az öcsém 190cm magas, és már az előző oldalon lévő kommenteknél, ha jól emlékszem a másodiknál írtam, hogy nem vagyok egy gyáva lány.

Nem, nem vagyok magas, 173cm körül vagyok. Mint azt már mondtam, a térben helyezkedett el, takarásban is volt és ő maga is kitakarta a mögötte elhelyezkedő tárgyakat, nem vetődés volt, ebből kifolyólag nem árnyék. A fény amúgy sem olyan szögben helyezkedett el, hogy a saját árnyékomat egy előttem lévő tárgy takarhassa ki (mivel az árnyékom eleve nem is előttem volt, hisz a fényforrás előttem, a plafonon volt, így az árnyékom nem volt szem előtt, hisz ellenkező irányba vetődött).

2014. febr. 17. 18:00
 22/45 anonim ***** válasza:
14%

Most már tényleg itt is az ideje,hogy végre 0%-ra legyenek pontozva a borzasztóan okos magyarázataikkal,hogy nem ismerjük fel a saját árnyékunkat.:)

Köszönjük Aladár (de nem Mézga)

2014. febr. 17. 18:59
 23/45 anonim ***** válasza:
11%

"amikor egy ész érvet nem hoztak fel arra, hogy az amit láttam, és konkrétan leírtam, miért épp az, amit állítanak."

Már mondtam, a szemed miatt van, köze van hozzá a retinához, fénytöréshez stb.. Kicsit jobban ért hozzá egy szakorvos, mint te, mivel apám az.

Inkább nézz szét előtt a neten mielőtt még te hülyézed le a másikat.

Tessék itt is van hasonló leírva bőven amit te mondasz:

[link]

Mind csak szemrendellenesség.

Bírom, hogy minden napra kitalálsz valamit. Ufók, szellemek, szörnyek stb. rabolnak el vagy látod őket, igazi médium vagy! Miért nem vitted már el az ilyenekért kitűzött díjakat ha ennyi mindent észlelsz? :D

2014. febr. 17. 22:32
 24/45 A kérdező kommentje:

Látom, hogy fogalmad sincs arról, miről beszélek. Kezdjük ott, eleve azért nem tudsz normális dolgokat felhozni, mert fel se dolgozod, mit írok. Csodálkozol, hogy más is leértékel? Szerintem nem kéne.

Továbbá, csak azért, mert ennyi minden történik velem, az neked miért okoz gondot? Talán te hiányolsz hasonlót az életedből? - Lehetséges, többnyire azok viselkednek így.

2014. febr. 17. 22:44
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

#23 Látom, hogy fogalmad sincs arról, miről beszél. Kezdjük ott, eleve azért nem tudsz normális dolgokat felhozni, azért is pontozott le mindenki amikor te pelenkás voltál ő már akkor lepontozot engem és a #22 válaszadót a többiekről nem is beszélve a NULLÁT gyorsabban osztja, mint te valaha is fogod, de ha ez még nem lenne elég bizonyíték gyere vissza holnap mennyi százalékod van 72%? majd néz meg magadat holnap örülhetsz, ha eléred a 10%-ot, mert neked ez jár, mert neked ez jár... bocsánat a MAJKÁt idéztem izé az ő szeme akár a Sasé úgyhogy vigyáz, mint mondasz.

Tiszteletem Sevjk, a derék katona :D

2014. febr. 17. 23:08
 26/45 A kérdező kommentje:
Szerintem az értékeléseiteket máshol is kitárgyalhatjátok. Legalábbis semmi köze a kérdésemnek, és nem is különösebben érdekel. Vagy nektek ennyire létfontosságú, hány százalékon vagytok?
2014. febr. 17. 23:20
 27/45 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem neked nagyobb létfontosságú a pontozás, mivel újra regisztráltál annyira lepontoztak a hülyeségeid miatt.

Természetesen a fellengzős és lenéző stílusod továbbra is megmaradt, sajnos azt nem cserélted le.

Persze a linket meg sem nézted, érdekes, arra nem reagáltál semmit. Azt ajánlom olvasd át az egész oldalt.

De ezt a kis szösszenetet is érdemes:

"Káprázás, homályos foltlátás, elsuhanó alakok jelensége hátterében számos ok állhat. Leggyakrabban csupán a környezet fényviszonyaitol függően jelentkezhet a káprázás, ártalmatlan jelenség. Alacsony vérnyomás esetében önmagában is jelentkezhet hasonló látáspanasz. Elofordulhat azonban un. migren ophthalmic eseteben is, amely elsősorban neurologiai kivizsgálást igényel. Amennyiben a jelenség előfordulási gyakorisága szaporodik, vagy más kellemetlen panasszal jár együtt, akkor feltetlenül forduljon szemész, esetleg neurologus szakorvoshoz. dr Molnár Fanni "

De legyél megint okosabb orvosoktól!lol

Amúgy sem tudok komolyan venni olyan embert, aki a Raket is valósnak hiszi pedig 2 perc kiguglizni, hogy fiktív kitalált lény.

2014. febr. 17. 23:38
 28/45 anonim ***** válasza:
36%
Igaz, hogy most sem érted? válaszadók többsége helyes választ adott te meg csak irod a hülyeséget nem akarod felfogni, hogy nem vagy medium. hiába írja neked az ember, hogy a saját árnyékodat láttad esetleg szemészeti problémáid vannak vagy szemkáprázás volt te bemagyaráztad magadnak azt, hogy igenis szellemet láttál hiába minden az ellenkezőjét igazolja. Na legyen neked igazad nem fárasztom magamat, csak azt nem értem az ilyen minek tesz fel kérdéseket bologatásra vágysz, mert más magyarázat nincs innentől ***NO COMMENT***
2014. febr. 17. 23:54
 29/45 A kérdező kommentje:

Engem nem más, fiktív, kitalált lényei érdekelnek. Hanem a saját tapasztalataim.

Továbbá, engem nem érdekel, ki hogy értékelt. Ráadásul a kérdezőt, legfeljebb másik topikban/kérdésben lehet leértékelni. Engem pedig abszolút nem érdekel, ki hogy értékel. Főleg nem egy ilyen oldalon.

2014. febr. 17. 23:55
 30/45 A kérdező kommentje:
Tudod Svejk, az a durva, hogy bár nem te láttad amit én, és képtelen vagy felvázolni azt, amit én láttam, még egy árnyékot sem tudsz megismerni. Érdekes, akik valamire értékelhető választ adtak, azokkal nem is volt bajom. Csak te folytatod a barátnőddel az ostobáskodást. Hát jó, legyen. Akkor te hidd azt, hogy árnyék volt. Végül is neked aztán holt mindegy, hogy nincs igazad. Révén, hogy képtelen vagy feldolgozni, amit felvázoltam. Más megértette.
2014. febr. 18. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!