Fekete alakok/árnyak. Mik lehetnek ezek?
A fürdőszobából jöttem ki éppen. Felkapcsoltama villanyt az étkezőben, és egy magas, fekete árnyat a konyha felé tartani. Gyors volt, de ahhoz nem eléggé, hogy 2-3 másodpercig ne lássam. Azt hittem, hogy az öcsém, 190cm magas lehetett. Egyedül ő ekkora a családban. Utána mentem, mert kérdezni akartam tőle valamit. A konyhának egy bejárata van, azon mentem utána, de mikor oda értem, senki nem volt ott. Elég kellemetlenül éreztem magam, többször is volt már ilyen.
Az is előfordul, hogy hasonló magasságú, fekete árny áll az ágyam mellett, több percen keresztül. Tudom, mert a szárító fehér, így tökéletesen kivehető, még sötétben is, ha előtte van valami, főleg, ha ekkora. Többször behunyom-kinyitom ilyenkor a szemem, és egy bizonyos ideig mindig ott áll, aztán idővel eltűnik.
A ház több pontján láttam már, de a szobában a legaktívabb. Attól tartok, lehet köze akár a szobámban elhelyezkedő két, nagy tükörnek. Elvileg ezek egyfajta átjáróként működhetnek. Sokszor volt már olyan is, mintha valaki mellém, az ágyam szélére ült volna, vagy megfogja a vállam, meglök.
Mi lehetett ez a lény? Mennyire köthető a szobámban lévő tükrökhöz (révén, hogy itt jelenik meg a szobámban legtöbbször).
Nekem is ismerős a helyzet.
Én nem szóltam senkinek róla,hanem elhívtam az akkori barátomat aludjon nálunk,hogy teszteljem én hallucinálok e?
Másnap kikérdeztem nem észlelt e valami furcsát.De,mondta úgy látta,valakik sétálnak a lakásban,ő is árnyakat látott és annyira azt hitte bejött valaki,hogy felkelt és utánuk ment,de nem talált senkit.
Aztán kértem 1 hétig aludjon itt.Adtam neki kulcsot,mikor úgy jött meg,hogy nem voltam itthon megkérdeztem érzett e valami furcsát mikor megjött.Ő mondta,hogy igen,mert olyan érzése volt mikor megjött,mintha rengetegen lennének a lakásban.
Megint stimmelt az én érzéseimmel.MIkor én megérkeztem a lakásba,annyira úgy éreztem,mintha csomóan lennének itt,hogy nem mertem becsukni sem az ajtót és nyitott bejárati ajtónál mertem csak végig nézni a saját "üres" szobáimat.
Aztán egyik napról a másikra lényeges nyugalom,1 hét múlva tudtam meg,hogy a barátom csinált valamit a lelkész rokona segítségével,de nem tudom mit.
De isten igazából akkor múltak el ezek a dolgok,mikor az egyik lakó anya és lánya elköltözött a házból.Köztudott volt,hogy mágiával foglalkoznak és ezek a dolgok tényleg akkor voltak,mikor elkezdtünk átjárkálni hozzájuk.Meg is szakítottuk velük a kapcsot.
Nemsokára egyébként ők is elköltöztek hál'istennek.
Az érdekesség,hogy az egyik hónapban azt álmodtam,hogy teljesen felébredtem,ráadásul tényleg minden olyan volt,mint a saját szobám,nagyon valószerű volt az egész és élesebben érzékeltem,mint most,ahogy írok,szóval az álom nem torzított és az ágy végében ez a nő ül a lányával és rajtunk röhögnek.Borzasztó rossz érzés volt.(együtt aludtam ugyanis a 9 éve gyerekemmel azon az éjszakán)
A pláne a történetben az,hogy a gyerekem ekkor elkezdett sikongatni és ugyanezt "álmodta".Nagyon félelmetes volt...
Svejk - Mint azt már mondtam, láttam, meg tudtam figyelni az alakot. Nem hirtelen villanykapcsolás után történt. A villany pár másodpercig égett.
Volt fél órám, úgyhogy gyorsan lefestettem amit láttam: [link]
Árnyszerű volt, de a sötétségből csak ezeket a vonalakat tudtam belőle kivenni. Igyekeztem hát ezalatt a röpke pár perc alatt úgy megfesteni, hogy azért többnyire kivehető legyen.
Azt hiszem, erre nem mondhatja azt senki, hogy káprázat, képzelgés. Halál komolyan azt hittem, az öcsém az, hisz többnyire ő is ilyen. Ezért indultam utána, de maga az alak fekete volt. Akkor bizonyosodott be, hogy nem ő volt, amikor az alakot követve az a zárt helyiségben eltűnt. Hatalmas volt, és a lényeg, hogy tényleg ott volt, nyomtalanul nem tűnhetett el.
Ez az, amiért azt mondom, vagy is sokkal inkább kizártnak tartom azt, miszerint ez egy egyszerű árnyék, ahogy azt te és más is írjátok. Sok fura dolog történik velem, és párat mások is velem együtt láttak. Ezért gondolom úgy, hogy ha mindeddig más is volt szemtanú, miért kizárt, hogy csak ez esetben képzelődtem volna? Ez nem káprázat. Egyáltalán nem is gondoltam ilyenre, hasonló alakra, mikor kiléptem onnan, egyszerűen csak ott volt, és lomhán, még is másodpercek alatt elsétált. Nem készültem fel rá, hisz akkor rögtön az lett volna az első reakcióm, ha határozottan ezt akartam volna látni, hogy "Igen, ott van akit látni akartam!", nem pedig az, hogy "Ott az öcsém, épp a konyhába megy, utána megyek mert szeretném megkérdezni valamiről."
Ez káprázat lenne? Árnyék? Sajnálom, de engem ez nem győz meg. Láttam már árnyékot, a látásom is jó, és úgy gondolom, hogy amit láttam, az nem káprázat volt, nem is árnyék.
Lepontoztatok 0%-ra? Gratulálok.
Mond már meg nekem, minek kérdezel?
A Kérdésben ez van :" Mik lehetnek ezek?"
És ha valaki nem a szellemeket meg a másik dimenziót írja lepontozzátok a fenébe, meg kioktatod hogy "jajj de nem aaaz tutira".
Ha szellemet akarsz olvasni, hallani vagy hasonlót, akkor minek teszed fel a kérdést ha már előre eldöntötted magadban a választ?
Hadd közöljek veled valamit, kedves névtelen kérdező:
Miért higgyem el azt, hogy ez egy árnyék volt, vagy káprázat, amikor egy ész érvet nem hoztak fel arra, hogy az amit láttam, és konkrétan leírtam, miért épp az, amit állítanak. Emellett egy árnyékot meg tudok különböztetni, hidd el, láttam már. Elnézést, de ne te legyél felháborodva azért, hogy nem tudjátok normálisan bizonyítani azt, hogy ez miért árnyék, miért szemkáprázás.
Semmi normális érvelés nincs. "Ez egy árnyék, ... szemed káprázhatott" pont. És tovább? Semmi konkrétum? Semmi magyarázat? Ezzel így eleve nem lehet mit kezdeni, miért lenne hát hasznos válasz? Nézz körül, mindenki, aki logikusabb választ adott, mert vizuálisan sikerült felvázolnia többnyire azt, amit én láttam, az hosszú, konkrét magyarázattal szolgált, és nem értékeltem le őket, örültem, hogy legalább ők kifejtik.
Az árnyék és szemkáprázás "elméletetekről" még: Már ezt megcáfoló dolgokat is írtam, ami az árnyékok és képzelgések ellen vall. Ezt miért nem próbálta meg senki megcáfolni, vagy miért nem tudta? Ugyan azt ismételgetik, tulajdonképpen mit vártok?
Ha látsz egy a falak és tárgyak között elsétáló árnyékot, vagy szemkáprázást, amit arra fókuszálva is látsz, akkor szólj, vagy csinálj róla képet. Akkor elhiszem, hogy létezik ilyen árnyék. Ez viszont nem torzult és a térben mozgott, nem vetődött semmire.
Azt mondjátok, hogy a saját árnyékomat láttam. Na igen, csak van egy probléma: Akkor az előttem lévő tárgyon miért nem volt ott az árnyák, amikor közvetlen a mögött ott volt az a fekete árny, és a mögötte lévő dolgokat teljesen kitakarta?
Csak magyarázza meg valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!