Ha megjelennek a démonok, akkor miért színes a szemük (fekete, piros, sárga, fehér. ) és miért nem emberi?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:28
1/25 anonim válasza:
Mert akkor nem lennének olyan ijesztőek, mint például izzó vörös szemmel. A Démonokat direkt ijesztőnek találták ki.
2/25 anonim válasza:
Hollywood.... itt a válasz, nem mellesleg valahogy jelezni kell, hogy nem emberek, ha külsőleg amúgy nem térnek el...
3/25 anonim válasza:
Kifelejtetted a püspöklilát!!!!
4/25 Laylah válasza:
Sok filmet nézel (amiknek meg semmi alapjuk nincsen). Ha megjelenne neked egy démon, nem a szeme színe lenne a legijesztőbb. Minél jobban félsz tőle, annál ijesztőbb alakot ölt. Sok ember még egy ártatlan szellemtől is bokán fossa magát.
5/25 A kérdező kommentje:
Laylah:
Emberi alakot öltenek valóban, de ha érted mire írom.... nálam a piros szemű démonok vannak előnyben! Mindig piros szemmel jelennek meg. Nem tudom minek...
2014. febr. 16. 20:35
6/25 anonim válasza:
A szem a lélek tükre. Minden színnek van jelentése, és érzelmeket váltanak ki az emberekből.
Javaslom, nézz utána, hogy általában a színeknek milyen jelentése van, és milyen érzelmeket váltanak ki általában. Persze ez akár relatív is lehet.
A démonhoz nem tudok mit hozzá fűzni...
7/25 Laylah válasza:
Nem feltétlen emberi alakban jönnek.
8/25 A kérdező kommentje:
Indra: Köszönöm.
Laylah: Akkor én szerencsés vagyok, hogy emberi alakban jött?! Milyen alakban tud még?
2014. febr. 17. 17:19
9/25 Laylah válasza:
Bármilyen alakot fel tud venni, akármilyen szörnyét, fantázialényét. A cél az, hogy minél jobban félj tőle, és minél jobban félsz tőle, annál ijesztőbbé válik.
10/25 A kérdező kommentje:
Laylah:
Értem. Köszönöm.
2014. febr. 17. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!