Az Emberi Százlábú 2 tényleg Fekete-Fehérben van csak?
Köszi szépen.
Mondjuk kettős érzelmeket keltett bennem...Egyik oldalról nézve nem örültem mert vártam a színhatásokat...,de ha belegondolok az érzelmi oldalba akkor ebben az esetben a fekete fehér hatás kelte feszültség és a nyomasztás tényleg ütős :D
Ennek ellenére jó film :D
Igen én tegnap néztem meg . Nekem tetszett és tényleg jobb mint az 1.. És kicsit másabb is. Érdemes megnézned :D
Köszi a hozzászólásokat 8)
Kicsit utánanéztem és csak ebben az egy filmben játszik Laurence R. Harvey (Martin)és mindezek mellett Ő a producere is a filmnek Ashlynn Yennie mellett.( Az első részből visszatérő Nő). Én ahogy néztem nem tudom,hogy miért de bennem színesen maradt meg :) Bizonyos részeket kiszínezett az agyam.ezért is tettem fel a kérdést,mert amikor megnéztem az előzetest és utána elindítottam a filmet kicsit megdöbbentem,hogy mi ez ? :)
Köszi a hozzászólást 8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!