Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan "lény" amiben...

Van olyan "lény" amiben hisztek? Vámpír, szellem, démon stb? Gondolkoztatok már azon, hogy mivan ha tényleg léteznek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 17:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 Shai-Hulud ***** válasza:

"A sárkányokban bezzeg meg nem hisz senki sem!"

Dehogynem, már hogyne hinnék! Pontosan tudom, hogy léteznek, naponta látom egyiküket.

Ráadásul valami hazudós fajta, mert azt állítja magáról, hogy ő a feleségem anyja.

2014. jan. 16. 00:13
 52/63 anonim ***** válasza:

Kedves Laylah azt kérdezted--""Ez mind szép és jó... "Egyik földi Lélek-Energiának köszönheti az élet a testét, a másiknak a szellemét, a gondolatait és érzelmeit." És a lelkét honnan? Ráadásul, az érzelmek a lélekhez tartoznak, nem a szellemhez. Egyébként tényleg szép sztori, csak ez így hibádzik benne. :)

A lélek hullámain születik az érzelmi töltéssel a szellem vagy is a gondolat.

(ezt ismeri az ember 5000 éve a kínaiak találták)

A testhez tartozik az agy a benne levő energia (idegrendszer, és idegsejtek biztosítják a test működését és a memorizálást)

Bármelyik energia szálrendszer hiányzik az élet komában vegetál majd elpusztul.

A kettő együtt alkotja bennünk az ÉN-t s azt a felismerést hogy, - Én vagyok, létezem. A kettő együtt alkotja a fantáziát az emlékező képességet és az előretekintő gondolkodást.

A lélekszálon született érzelmi színezetű gondolat visszafordulása a test-lélekhez eredményezi a test pszichoszomatikus megbetegedését illetve a gondolattal önmagát pusztítani képes vagy önmagát gyógyítani.

Ezért nem mindegy miképp gondolkodunk önmagunkról, illetve mit hiszünk el abból, amit a világ elénk tár.

2014. jan. 16. 20:08
 53/63 anonim ***** válasza:
már kezdek rájönni, hogy az emberek tényleg nem hisznek semmiben....de nem is kell ^^ elég az mindenkinek ha tudatlanok maradtok :3
2014. jan. 19. 17:59
 54/63 fairi1 ***** válasza:

53

A hit mióta jelent tudást?hahhhhh??

2014. jan. 19. 19:58
 55/63 Vad-Ász ***** válasza:

Addig nemfogtok hinni az ienekben amíg nem tapasztaljátok meg mien ereje van egy szellemnek vagy démonnak.

láttam egy lelket...a fényképeket melyeket készítettem emberi alak látszódik.

a ködben egy habfehér valami elsuhant.

"és még történtek dolgok melyekről nem beszélek"

2014. jan. 19. 20:55
 56/63 anonim válasza:
Szellem,démon:D
2014. jan. 26. 15:55
 57/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen van.

Szellemekben feltétlenül hiszek,démonokban már nem igazán...

Vámpírokban nem hiszek,mert szerintem csak filmekben szerepelnek,és nem is találkoztam velük,de mivel szellemekkel találkoztam,ezért bennük hiszek.

2014. febr. 4. 17:38
 58/63 anonim ***** válasza:

IDÉZET !!

Laylah nevű felhasználó válasza:

Ez mind szép és jó... "Egyik földi Lélek-Energiának köszönheti az élet a testét, a másiknak a szellemét, a gondolatait és érzelmeit." És a lelkét honnan? Ráadásul, az érzelmek a lélekhez tartoznak, nem a szellemhez. Egyébként tényleg szép sztori, csak ez így hibádzik benne. :)""""

az embernek van egy testi valója és van egy szellemi

A szellemi= a lélekkel (negatívtöltésű energia szálak emberi rajzolata) ennek töltésein születik a gondolat érzelmi feszültséggel.

Vagy is nem az agyban születik se az érzelem se pedig a gondolat. Az agy, az egy vezérlő központ és memória, az ahhoz tartozó lélek energia az halandó, kialszik mint a mécses lángja a test halálakor.

2014. febr. 4. 23:43
 59/63 Laylah ***** válasza:
Utolsó, épp ez az, hogy a lélek az, ami halhatatlan, nem a szellem.
2014. febr. 5. 20:00
 60/63 Latin-Lover válasza:
Én a rezsicsökkentésben hiszek, ugyan olyan paranormális mint egy elhagyatott elmegyógyintézet.....
2014. máj. 29. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!