Van olyan "lény" amiben hisztek? Vámpír, szellem, démon stb? Gondolkoztatok már azon, hogy mivan ha tényleg léteznek?
"A sárkányokban bezzeg meg nem hisz senki sem!"
Dehogynem, már hogyne hinnék! Pontosan tudom, hogy léteznek, naponta látom egyiküket.
Ráadásul valami hazudós fajta, mert azt állítja magáról, hogy ő a feleségem anyja.
Kedves Laylah azt kérdezted--""Ez mind szép és jó... "Egyik földi Lélek-Energiának köszönheti az élet a testét, a másiknak a szellemét, a gondolatait és érzelmeit." És a lelkét honnan? Ráadásul, az érzelmek a lélekhez tartoznak, nem a szellemhez. Egyébként tényleg szép sztori, csak ez így hibádzik benne. :)
A lélek hullámain születik az érzelmi töltéssel a szellem vagy is a gondolat.
(ezt ismeri az ember 5000 éve a kínaiak találták)
A testhez tartozik az agy a benne levő energia (idegrendszer, és idegsejtek biztosítják a test működését és a memorizálást)
Bármelyik energia szálrendszer hiányzik az élet komában vegetál majd elpusztul.
A kettő együtt alkotja bennünk az ÉN-t s azt a felismerést hogy, - Én vagyok, létezem. A kettő együtt alkotja a fantáziát az emlékező képességet és az előretekintő gondolkodást.
A lélekszálon született érzelmi színezetű gondolat visszafordulása a test-lélekhez eredményezi a test pszichoszomatikus megbetegedését illetve a gondolattal önmagát pusztítani képes vagy önmagát gyógyítani.
Ezért nem mindegy miképp gondolkodunk önmagunkról, illetve mit hiszünk el abból, amit a világ elénk tár.
53
A hit mióta jelent tudást?hahhhhh??
Addig nemfogtok hinni az ienekben amíg nem tapasztaljátok meg mien ereje van egy szellemnek vagy démonnak.
láttam egy lelket...a fényképeket melyeket készítettem emberi alak látszódik.
a ködben egy habfehér valami elsuhant.
"és még történtek dolgok melyekről nem beszélek"
Szia!
Igen van.
Szellemekben feltétlenül hiszek,démonokban már nem igazán...
Vámpírokban nem hiszek,mert szerintem csak filmekben szerepelnek,és nem is találkoztam velük,de mivel szellemekkel találkoztam,ezért bennük hiszek.
IDÉZET !!
Laylah nevű felhasználó válasza:
Ez mind szép és jó... "Egyik földi Lélek-Energiának köszönheti az élet a testét, a másiknak a szellemét, a gondolatait és érzelmeit." És a lelkét honnan? Ráadásul, az érzelmek a lélekhez tartoznak, nem a szellemhez. Egyébként tényleg szép sztori, csak ez így hibádzik benne. :)""""
az embernek van egy testi valója és van egy szellemi
A szellemi= a lélekkel (negatívtöltésű energia szálak emberi rajzolata) ennek töltésein születik a gondolat érzelmi feszültséggel.
Vagy is nem az agyban születik se az érzelem se pedig a gondolat. Az agy, az egy vezérlő központ és memória, az ahhoz tartozó lélek energia az halandó, kialszik mint a mécses lángja a test halálakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!