Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan "lény" amiben...

Van olyan "lény" amiben hisztek? Vámpír, szellem, démon stb? Gondolkoztatok már azon, hogy mivan ha tényleg léteznek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 17:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Utólagosan van benne igazság.De a szellemek , akkor sem hallot emberek, mármint, a meghalt emberek van a mennybe vagy a pokolba kerülnek ,nincs olyan, hogy a földön ragadnak.
2014. jan. 10. 10:27
 32/63 anonim ***** válasza:
'Van olyan "lény" amiben hisztek?' van úgy hívják kutya hiszek a kutyákba tudom hülyeségnek hangzik, de szerintem léteznek sokak állítják, hogy láttak már kóbor-kutyát én megvagyok győződve arról, hogy vannak és kész. :)
2014. jan. 10. 11:21
 33/63 anonim ***** válasza:
te nagyon okos ember lehetsz , humoros már kevésbé...
2014. jan. 10. 11:52
 34/63 anonim válasza:
Én hiszek a vámpírokban, a szellemekben és azok különböző fajtáiban (pl:kopogó szellemek, árnyemberek)és a démonokban is. Kiskoromban láttam egy eltűnt gyerek szellemét.
2014. jan. 10. 13:34
 35/63 anonim ***** válasza:
A purgatórium csupa ilyen természetfeletti lénnyel van tele. Ott vannak pl. a leviatánok is.
2014. jan. 10. 15:07
 36/63 Laylah ***** válasza:
31: az én nézetemben menny és pokol nem létezik, mint túlvilági hely.
2014. jan. 10. 15:09
 37/63 anonim ***** válasza:

"A purgatórium csupa ilyen természetfeletti

lénnyel van tele. Ott vannak pl. a leviatánok

is." :DDDD [link]

2014. jan. 10. 15:19
 38/63 anonim ***** válasza:
Laylah te beteg vagy...nem rég még te akartál oktatni ,h. értelmezzem is a Bibliát erre beírsz olyat,h. szted nincs menny és pokol?Az dúrva,majd ,ha lent fogsz szenvedni nem így fogod gondolni...:(
2014. jan. 10. 23:57
 39/63 Laylah ***** válasza:
Igen, most is azt mondom, hogy értelmezd. A Biblia metaforák sokasága, nem szó szerint veendő. Szerintem pillanatnyilag többet tudok a túlvilágról, mint te. :)
2014. jan. 11. 00:22
 40/63 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem , az a szomorú , hogy mennyről nem tudsz sokat , és így nem is fogsz...:( Amúgy meg a Biblia szent írás, minden egyes betűje igaz!Gondolj bele...nincs más könyv ,amely ennyi évszázadon keresztül fenn maradt volna...Történelem , megtörtént események , ugyanúgy , mint bármely más amit oktatnak a történelem könyvekből. Csak sok ember kételkedik , azért nem tanítják és fogják csak fel úgy , hogy vallási hiedelem..
2014. jan. 12. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!