Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan "lény" amiben...

Van olyan "lény" amiben hisztek? Vámpír, szellem, démon stb? Gondolkoztatok már azon, hogy mivan ha tényleg léteznek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 17:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 Laylah ***** válasza:
Majd egyszer megfigyelem vagy megkérdezem. Amikkel eddig találkoztam, természeti vagy emberi energiákkal táplálkoztak.
2014. jan. 7. 15:53
 22/63 anonim ***** válasza:

Igen a démonok.

Jah annyira elgondolkoztam rajta pár évvel ezelőtt, hogy azóta legalább hetente találkozom vele.

2014. jan. 7. 16:29
 23/63 Missi_Key ***** válasza:
nem igazán ...de ha lenne örülnék neki
2014. jan. 7. 18:23
 24/63 fairi1 ***** válasza:

őszintén nem teljesen mindegy? Sok gyk-s itt rágódik ezen és úgyse fog az egyről a kettőre jutni.....

majd ha szembetalálkozol velük akkor elmerenghetsz a kérdésen...

2014. jan. 7. 18:28
 25/63 anonim ***** válasza:
démonok léteznek , a szellemek is démonok (ijesztgetés és megtévesztés céljából bújnak emberi testbe) , a démonok pedig az ördög (sátán) küldöttjei , szolgálói , akik minket megszállva rosszra és gonoszságra kényszerítenek bennünket , melyet Isten , Jézus Krisztus és a Szent Szellem befogadása nélkül senki sem tud kiűzni teljes mértékben , mert megvan írva a Bibliában is : aki tudatlanságban megpróbál démonokat kiűzni , nem az ő nevében , abba 2 szerte sokkal több fog lakozni.(a rossz és gonosz dolgokat a legapróbb , legjelentéktelenebb emberi jellemvonásokra is értelmezhetőkmondjuk pl.: irigység, káromkodás, függőségek stb.
2014. jan. 8. 14:11
 26/63 Laylah ***** válasza:
25: próbáld meg végre értelmezni is a bibliát, nem csak olvasni. Nem kell szó szerint venni. A szellemek nem szállnak meg embereket, a démonok meg nem mind olyan gonoszak.
2014. jan. 8. 14:43
 27/63 anonim ***** válasza:
szóval nem mondtam , hogy a szellemek embereket szállnak meg...nem kötekedésképpen , de ha az előbbi hozzászólásomat nem tudtad értelmezni , akkor fogalmam sincs , hogy a Bibliát hogyan tudnád...én azt írtam , hogy szellemek nincsenek , csak halott ember képmásába bújt démonok(amiket szellemeknek hisznek)
2014. jan. 8. 15:29
 28/63 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék melyik démon az amelyik nem követ el lelkünkben gonoszságot...a félelmet is ők táplálják belénk , igaz bántani ezzel nem bánt , de megkeseríti az életed...ha nem is egy gyílkos démon lakozik valakiben , ha nem egy gyengébb tulajdonsággal bíró , attól még nem lesz kedves...másrészt általában egy egész " démon család" szokott lakni az emberekben.
2014. jan. 8. 15:32
 29/63 anonim ***** válasza:
ajánlani tudnám a DISZNÓK A SZALONBAN című könyvet abban ki van fejtve ez a téma rendesen.
2014. jan. 8. 15:34
 30/63 Laylah ***** válasza:
Akkor ezt értettem félre: "a szellemek is démonok (ijesztgetés és megtévesztés céljából bújnak emberi testbe)". Szellemek és démonok között ég és föld a különbség. A szellem lélek, a démon entitás. Valóban előfordulhat, hogy egy alacsonyabb rendű démon megpróbál szellemnek látszani, de nem ez az általános.
2014. jan. 8. 16:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!