Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan "lény" amiben...

Van olyan "lény" amiben hisztek? Vámpír, szellem, démon stb? Gondolkoztatok már azon, hogy mivan ha tényleg léteznek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 17:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 Shai-Hulud ***** válasza:
44%

Igen, van, az ember.

Bár sokan mondják, hogy ilyen nem is létezik, de én nem hiszek nekik!

2014. jan. 6. 18:55
 12/63 anonim ***** válasza:
Kérdező melyikben hiszel?
2014. jan. 6. 19:26
 13/63 anonim ***** válasza:
77%
Gondoljatok bele (ezt most a szkeptikusoknak írom)...A kérdést meg is lehet fordítani: "Gondolkodtatok már azon, hogy mi van ha nem léteznek?" Lehet, hogy hülyének nézik azokat az embereket, akik hisznek ezekben, de melyik a változatosabb?Egy sokszínű, változatos világképpel élni egy földi életet még, hogyha ezek nem is léteznek vagy elpocsékolni egy csomó időt és elvesztegetni az összes életévünket monoton, unalmas hangulatban?
2014. jan. 6. 19:27
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
Én a Loúban hiszek.
2014. jan. 6. 19:45
 15/63 anonim ***** válasza:
83%
Loú
2014. jan. 7. 07:50
 16/63 Laylah ***** válasza:
Amit tapasztaltam: tündérnép, démon, szellem, angyal, Istenek, ingordián. Amiben hiszek (mivel másképp nem egyeztethetők össze dolgok a világképemmel): különböző csillagnemzetek (pl. andromédaiak, szíriusziak, plejádiak, stb.).
2014. jan. 7. 13:26
 17/63 anonim ***** válasza:
100%
Én a trollokban hiszek
2014. jan. 7. 14:41
 18/63 Szecsői Tibor ***** válasza:

#13 Tehát azért hiszel ezekben, mert úgy változatosabb? Nem hiszem, hogy szükség lenne ilyenekre ahhoz, hogy az élet ne legyen halál unalmas, de ahogy érzed...

#16 Ettől én még mindig sírdogálva fordulok az asztal alá. Androméda: egy csillagkép, nem egy térrész. Ezek után mi az, hogy andromédaiak? Szíriusz: nincs körülötte lakható bolygó legjobb tudásunk szerint, de oké, ez még akár változhat is. Viszont plejádiak? A Plejádok egy fiatal nyílthalmaz, nagytömegű csillagokkal... na, ott tuti nincs még csak bolygó sem.

BTW, felvállalja legalább a kilétét az az ember, aki pontozóhadjáratot folytat egy ideje a szkeptikus megjegyzések ellen / hívő megjegyzések mellett? Csak úgy kiváncsiságból, nem mintha számítan az a %, de hátha lesz az illetőben annyi (meglehetősen egyszerűen meg lehetne ezt oldani, ne accountonként, hanem ip-nként lehessen egyet szavazni, és kész; a legtöbb ember nem venné a fáradtságot, hogy azt megkerülje)...

2014. jan. 7. 14:55
 19/63 Laylah ***** válasza:
Szecsői Tibor: amelyik kérdéshez hozzászólok, néha végigpontozok, ha túl sok hülyeséget és trollkodást olvasok. Talán ezt látod, talán mást. Ugyanakkor kellemes asztal alá fordulást, de senki nem mondta, hogy az idegen létformák kizárólag fizikai testben létezhetnek.
2014. jan. 7. 15:14
 20/63 Szecsői Tibor ***** válasza:

#19 Nem személy szerint neked szólt a BTW utáni kérdésem, de lehet, hogy ez is része. Egy tendenciát látok, erre kérdeztem rá.

A nem fizikai testben létező létformák "szervezetének" "működése" viszont borzasztóan érdekelne. Többször is kérdeztem már, amikor valaki ilyennel jött, eddig még maximum csak kitérő választ kaptam.

2014. jan. 7. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!