Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez most mi lehetett? (Valami...

Ez most mi lehetett? (Valami fényjelenség)

Figyelt kérdés
A szobámban ültem és interneteztem, és egyszer csak úgy éreztem, mintha megrázott volna valami, majd vibrált a szemem, legalábbis először azt hittem, majd később rájöttem, hogy az valószínűleg egy fehér fénygömb volt,a mit csak a szemem sarkából láttam egy pillanatra. Aztán oldalra fordultam és egy piros fénygömbre lettem figyelmes, amiben zöld pöttyök is voltak és rendkívül erőteljesen vibrált, ragyogott a függöny előtt. Pár másodpercig csak bámultam arra valamire, mert el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet. Elmeséltem otthon és azt mondták, hogy anyám is látott még tizenvalahány éve fénygömböket (pirosat és zöldet), ő is a függöny előtt lebegve látta ezeket, csak másik szobában. Az első kérdésem: ezek mik lehetnek? Utánaolvastam és három tippem van: villámgömb, kísértetfény és lidércfény. Ön szerint mi lehet ez? Eddig bevallom nem hittem az ilyesmikben, de most, hogy saját szememmel is láttam, nagyon szeretném tudni mi ez. Hozzá kell tennem, hogy semmilyen tudatmódosító hatása alatt nem voltam.:) Igyekszem rövidebbre fogni, de fontosnak tartom még megjegyezni, hogy anyám állítólag még valami hologramszerű zöld lényt is látott az esetet követően. Illetve azóta, hogy itt lakunk többször is történtek furcsa dolgok. A szekrényről a könyvek csak úgy leestek egyszer, ezek a fények, illetve édesapám látta, hogy a konyhaablakunkban valaki felkapcsolt villany mellett motoszkál, viszont amikor hazaért nem talált ott senkit, még a volt főnöke is hallott hangokat, mikor egyszer otthon kereste, holott apám nem volt otthon. Nektek mi a véleményetek? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna rá válaszolni.

2013. aug. 27. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szegedi p1csa ember
2013. aug. 29. 19:27
 12/19 Napkiraly ***** válasza:
a szellem lakótelepen laksz? (újpest, pozsonyi út?)
2013. aug. 29. 22:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Újpesten lakom, ez most beletrafált.:)
2013. aug. 29. 23:00
 14/19 A kérdező kommentje:
De nem a pozsonyi úton, a Bőröndös utcában lakom. Az mennyire van messze a pozsonyitól?
2013. aug. 29. 23:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Béna vagyok ebben a térképesdiben. :) De utánanéztem és a Berda-Pozsonyi-Vasút-Mártírok utca által határolt lakótelep a szellemtelep.
2013. aug. 29. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Még általános alsóba jártam, mikor láttam valami hasonlót.

Télen este tanultam másnapra olvasólámpa mellett. Valamit olvastam, mikor éreztem, hogy valami piszkálja a szemem. Nem nagyon fogtam fel, hogy mi történik, mikor (úgy mint te), észre vettem, hogy a szemem sarkába világít valami. Akkor megláttam az asztalon két vagy három fehér fényfoltot körözni teljesen szabálytalan alakban. Valamiért felnéztem az ablakba, és megláttam egy nagyobb piros fényfoltot, nem gömb volt, hanem szabálytalan fényfolt, erre tisztán emlékszem. Annyira megijedtem, hogy sikítva rohantam ki a szobából. Anyukám és nagymamám testvére volt itthon, és kint a kutya (az ablak alatt). Anya kiment körbenézni, de nem látott semmit. A kutya is hallgatott. Nem tudom, mi volt az, de ma is félek, ha visszagondolok rá. :(

2013. szept. 1. 23:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, az előzőhöz, hogy én viszont nem láttam zöld fényeket.
2013. szept. 1. 23:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is Gömbvillám lehetett,mert amit leírtál,az mind a Gömbvillámra emlékeztet.....

Bár még nem találkoztam vele,de nem is akarok,mert elvileg meg tud rázni úgy,hogy bele lehet halni.

De valamikor csak úgy felszívódik.

És még annyi,hogy vihar után szoktak megjelenni.

2014. febr. 16. 14:31
 19/19 Magyar2 válasza:
Magam is tapasztaltam hasonlót. A fizika szerint kőzetek bocsáthatnak ki ilyen mozgó fénygömböket, főleg katasztrófákat megelőzően.
2023. jún. 28. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!