Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Éppen a tv-t néztem amikor hirtelen valami huhogó hangot hallottam. Lehalkítottam a tv-t, hogy megfigyeljem mi lehetett ez. Azóta semmi. Mi volt ez? Nagyon ijesztően hangzott és biztos nem a szél volt!2013. aug. 26. 19:09
1/9 x) válasza:
A reptoidok voltak azok. Csak leugrottak a Tescoba sajtkrémért meg kovászos uborkáért. A huhogás pedig azt jelenti, hogy közösülni akarnak veled.
2/9 anonim válasza:
De lehetett akár a Huhogó Bagolyrém is. Ez a lény jellegzetes huhogásáról lehet felismerni. Ha egyszer huhog akkor csak figyelmeztet, de ha folyamatosan akkor támadásra készül.
4/9 anonim válasza:
HúúúúúÚÚÚÚúúúÚúúúÚÚÚÚúúúú! Zombagoly vagyok! HUUUUUU
5/9 anonim válasza:
Dr Bubo lehetett
Tevet akart nezni, huhogott mert beszelni nem tud a szerencsetlen, hiaba van doktoratusa
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak a vaginád kongott az ürességtől és azt hallottad, legalábbis ha ennyire gyogyós lenne egy lány én tuti nem tenném be neki.
8/9 anonim válasza:
Ki tuja mi az a kerekesbagoly? Én! Igen móricka?
behozta az nagyapáját kerekes székben. Papa! mikor voltál nős?
hu hu hu
9/9 anonim válasza:
Papa! mikor voltál nős?
Helyesebben: Papa, mikor voltál utoljára nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!