Ez most mi lehetett? (Valami fényjelenség)
Figyelt kérdés
A szobámban ültem és interneteztem, és egyszer csak úgy éreztem, mintha megrázott volna valami, majd vibrált a szemem, legalábbis először azt hittem, majd később rájöttem, hogy az valószínűleg egy fehér fénygömb volt,a mit csak a szemem sarkából láttam egy pillanatra. Aztán oldalra fordultam és egy piros fénygömbre lettem figyelmes, amiben zöld pöttyök is voltak és rendkívül erőteljesen vibrált, ragyogott a függöny előtt. Pár másodpercig csak bámultam arra valamire, mert el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet. Elmeséltem otthon és azt mondták, hogy anyám is látott még tizenvalahány éve fénygömböket (pirosat és zöldet), ő is a függöny előtt lebegve látta ezeket, csak másik szobában. Az első kérdésem: ezek mik lehetnek? Utánaolvastam és három tippem van: villámgömb, kísértetfény és lidércfény. Ön szerint mi lehet ez? Eddig bevallom nem hittem az ilyesmikben, de most, hogy saját szememmel is láttam, nagyon szeretném tudni mi ez. Hozzá kell tennem, hogy semmilyen tudatmódosító hatása alatt nem voltam.:) Igyekszem rövidebbre fogni, de fontosnak tartom még megjegyezni, hogy anyám állítólag még valami hologramszerű zöld lényt is látott az esetet követően. Illetve azóta, hogy itt lakunk többször is történtek furcsa dolgok. A szekrényről a könyvek csak úgy leestek egyszer, ezek a fények, illetve édesapám látta, hogy a konyhaablakunkban valaki felkapcsolt villany mellett motoszkál, viszont amikor hazaért nem talált ott senkit, még a volt főnöke is hallott hangokat, mikor egyszer otthon kereste, holott apám nem volt otthon. Nektek mi a véleményetek? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna rá válaszolni.2013. aug. 27. 19:32
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is gondoltam rá, de az nem szokott mozogni, meg követni az embert? Na, nem mintha nagyon vágynék rá.:) És mitől jön létre? Miből áll? Az amúgy veszélyes, nem?
2013. aug. 27. 19:52
3/19 anonim válasza:
De igen, mozog. Elvileg veszélyes, nekem nem lett bajom belőle szerencsére :)
B
4/19 A kérdező kommentje:
Az enyém nem mozdult meg. :) És hamar eltűnt.
2013. aug. 27. 19:59
5/19 anonim válasza:
Gömbvillám lehetett.
Én is láttam már egyszer,mondjuk nem annyira közérről mint ön.
Ez a jelenség igen ritka,vélhetően elektromos jelenség.
Sajnos nem nagyon lehet tanulmányozni ezt a jelenséget,azaz nem tudni mi okozza és,hogy mire képes.
6/19 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerű gondolatforma, elementál, összesűrített energia gömb formába.
7/19 sajtugynok válasza:
Ahogy leírtad,eléggé hasonlít a gömbvillámhoz. Én szerencsére még nem láttam de távolról megnézném. Persze ha nem követ mert ha igen szívrohamot kapnék :D
8/19 A kérdező kommentje:
Hát, lehet, hogy gömbvillám, de akkor az mozgott volna, gondolom, meg az tudtommal pusztít. És a 7. emeleten igencsak ritka jelenség, nem? Persze ezt sem zárom ki, mint lehetőséget. Amúgy meg mi az, hogy egy gondolatforma manifesztálódik? Akkor az azt jelenti, hogy én hívom elő/ teremtem meg azt a fényjelenséget? De hogyan? Eddig erre még nem gondoltam, ha jól értelmeztem a választ. Arra gondoltam csak, hogy milyen érdekes, hogy ebben a lakásban négyen élünk /éltünk, anyám sajnos már régen meghalt, de csak én, meg ő látott ilyet és bár hasonlót, de nem teljesen ugyanolyat.
2013. aug. 28. 12:13
10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, utánaolvastam a meteorológiai léggömbnek. Kösz, nem tartom valószínűnek! És amúgy már céloztam rá, hogy száz százalék, hogy nem hallucináltam. Utoljára kb. egy éve piáltam be. Drogot soha nem használtam és nem is szándékozom! Egy eléggé tanult, (főiskolára járok) és huszonéves nő vagyok, akinek max. a sok tanulás mehetett eddig az agyára. Szóval, a legreálisabb tipp jelenleg a villámgömb, olvass utána, mert tényleg létezik!
2013. aug. 28. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!