Természetfeletti vámpírok vannak vajon?
Minden link,vélemény,feltevés,érdekel.
Privibe is írjon az, aki esetleg már utána nézett pár dolognak, jó magam is régebb óta"kutakodok".
Bunkók kíméljenek.Köszi.
Vámpír témában ugyanazt írod le!
"Mert te különb vagy, nem igaz? "
én is hülye vagyok hogy veled foglalkozok és válaszolok rád!
Mindig ugyanazt mutogatod, ami bárki megtalál két perc alatt. Többi meg mese. Még fotó sincs ebben a témában. Kutató,szemtanú hasonló, ellentétben mondjuk UFO esetekben sehol se találhatóak. Vmi újdonságot várnák!
100-ból eddig egyet se mondtál ami szted hiteles fórum.
Tor-nak nincs vége, mindig jobb másnál. Vámpírok=FBI? Akkor mégse UFO-kkal esküdött össze a kormány. vagy ET vámpírok vannak valójában. Kifogás, hogy ne mutass semmit, mert NINCS SEMMID. Mindig ugyanez van, mindig! Már harmadszorra kezdünk bele!
"vaskarókkal"- nem fa kéne, már nem volt akkor menő??? Sokan nem szerették a nemeseket. van ez így!
"Csak én érzek itt összeesküvés-szagot? "
jah biztos vámpír volt ő is, de sajnos vámpírok most bajban vannak mert földönkívüliek esküdnek össze a kormánnyal. már várom ET vs. vámpír:P Fight!
vagy egyszerűen elege lett, hogy emberek sírt gyaláznak!
" temetés után vágja le a fejét, mert ők mind vámpírok, a család...a fiú megtette bár habozott, aztán meg lecsukták. "
holttest gyalázása, ma se,akkor se szerették.
Elég csak belegondolni, sokan attól irtóznak hogy mondjuk halott szerveit donornak adják. Anno meg sima csonkítás,sírgyalázás történtek.
Logikus Teráziának elege lett ebből!
"Tudtam én. Ezért furcsa a hozzáállásod."
Józan paraszti észben "hiszek", arra használom mindent begyűjtsek, utána megnézem mik lehetne rá a magyarázat
Hullagyalázás abbahagyása vagy vmi rejtélyes háttér?
Occam beretvája eldönti, az első.
miért fogadná el bárki is őket, ha tudják sebezhetőek, főleg ha sátáninak tartják őket(vallás akkoriban még fontos)!
Ha a nép simán hullát gyaláz, az is elítélendő vallásilag, abba kell hagyatni!
Fairi:
Te a szkeptikusoknak akarsz hinni, én azoknak akik látták amit láttak.
"Attól hogy fosod a szót a tények tények maradnak!"
Mert te nem fosod a szót, te csak oltári büdöset fingasz. Világos.
"van egy örök mondás:rendkívüli állítások rendkívüli bizonyítékot igényelnek."
Tényleg? Na ne mond...vissza mehetünk a makro-evolúcióhoz (vagy a kémiai-evolúcióhoz, detto) akár, elég rendkívüli állítás, mégsincs rendkívüli bizonyíték, az ELMÉLET több sebből vérzik, mint egy katona akit sortűzzel végeztek ki.
"Egyszerűen emberek UFO-t akarnak látni, mert kapsz párperces hírnevet és TV-ben szerepelsz!"
Nem hinném, hogy bármelyik rendőr merné lejáratni magát, ha nem hinné, hogy igaz amit látott.
"ahhha, egy hatalmas tárgy nem látszik a helikopterpilótának, ő repülőgépeket lát és fáklyákat mint sok ember"
Rossz szögben állt, az űrhajó épp nem világított, vagy mivel nagyon lassan lebegett, álcázta magát és ezért csak alulról látszódott, sok a magyarázat.
Egy rendőrnek, hivatalos személynek tekintélye van, gondolnia kell a jóhírére. Nem fognak hazudni, csak hogy TV-be kerülhessenek, nem fogják állítani, hogy valami rendkívülit láttak, ha csak nem 100% meg vannak róla győződve, és még akkor is kétszer meggondolhatták, hogy beszámoljanak róla. Ennek a két rendőrnek volt bátorsága, sok más embernek, akik ugyanúgy látták (akár a helikopterpilóta is) nem volt, és nem is jelentkeztek mint szemtanúk, mert FÉLTEK ÉS FÉLNEK TŐLETEK, akik kifigurázzátok az embereket ha a normálisnak ellentmondó tapasztalatuk van, el lehetetlenítitek, ezért NEM IS BESZÉLNEK RÓLA, VAGY MÁST ÁLLÍTANAK, MINT AMIT LÁTTAK. RACIONALIZÁLÁS, ezt csinálod te is.
"emberek jó része nem hiszi el hogy F16, hanem UFO-t hisz!"
De, látták az F16-osokat is, amik követték a fényeket (NEM ELHAGYTÁK). Mégis letagadta a katonaság, hogy voltak arra vadászgépek. Utána nyomás hatására bevallották, de a katonaság NEM HASZNÁLTA AZ UFO-kat ARRA, HOGY LEPLEZZÉK A GYAKORLATOZÁSUKAT. A gyakorlatozást BEVALLOTTÁK EZÉRT TUDSZ VELE ÉRVELNI, az UFO-kat tagadják...
Mondom, hogy nem tudsz logikusan gondolkodni.
"Mondj igazat és azt senki nem fogja elhinni, itt tartunk ma"
Bezony, itt tartunk...ezért sokan nem azt mondják, amit láttak, MERT FÉLNEK A LEHÜLYÉZÉSTŐL ÉS ELLEHETETLENÍTÉSTŐL, és inkább azt mondják, amit az emberek (SZKEPTIKUSOK) hallani akarnak.
"tuti,látom erőre a válaszod"
Dehogy látod. Most már látnoknak is képzeled magad...nem elég a mindentudás?
"Egyik fény feltűnik másik után utána fejedben egy tárgy mozgásának rakod össze, mi ebben megmagyarázhatatlan UFO jelenség. "
AZ, HOGY AZ EGYIK RENDŐR NEM EZT LÁTTA, HANEM EGY BAZINAGY ŰRHAJÓT MAGA FELETT LEBEGNI. Basszus.
"semmi nem repült be,vki zajt a MUFON-os repülőnek mondja,ez a valóság, többi mese"
Mondjátok ti, mi meg mondjuk, hogy de be repült. Meggyőzni nem fogtok, mert ők ragaszkodnak ahhoz, amit láttak, és ezért felvállalták a lehülyézést, tekintélyük sárbatiprását. Kevesen ugyan, de felvállalták, és ezért le a kalappal előttük.
Tudod lehet hogy ez nem közmondás, de ha csak rajtam múlna az lenne: A valóság relatív, az igazság abszolút.
"mert mi van?? pár beszámoló ami kérdéses, és zajtengerben foltocskák. Grat, világszenzáció"
Annyira világszenzáció, hogy szerintem te is most hallottál róla először. Ahogy én is kb.
"Hol élsz te? a Holdon? "
Maradj a Földön, és ne hagyd figyelmen kívül amit nem tudsz megmagyarázni, ÉS FŐLEG NE ÁLLÍTSD, HOGY LÉTEZHETETLEN.
Paul Hellyer-rel sem tudsz mit kezdeni, és azzal sem, hogy éppenséggel meggyőzte a kollégáit. Ezért inkább figyelmen kívül hagyod.
"egyszerűen nem létezett olyan szabály levegőnél nehezebb nem repülhet"
De, mert ezt tapasztalták. Erre hivatkoztak. A madarakról azt hitték azért repülnek, mert azoknak meg szárnyuk van és gyorsan mozgatják és kész. Mivel ezt az ember nem tudja sehogyan sem utánozni (azóta sem, ami azt illeti), ezért képtelenség volt, hogy az ember repülhessen.
"a nagy tárgyak világában! Légkör,aerodinamika. sci-fi íróknak is leesett"
A nagy tárgyak világában megtörténhet, hogy egy tárgy eltűnik és máshol újra megjelenik (Egely György: Titokzatos erők? c. könyvét neked is ajánlom). Vizsgálatok bizonyítják....de remélem nem várod el, hogy ide másoljam a könyv tartalmát.
Sci-Fi írókkal meg jobb ha nem példálózol, a teleportációt ugyanis ők "találták fel", a csillagkapukkal, hipertérugrással, fénysebesség-utazással és plazmakardokkal egyetemben. És ha jól megnézed, a mai robotika és egyéb tudományágak sokat köszönhetnek a Sci-Fi írók ötleteinek, amiket azóta részben már megvalósítottak.
"giga jelzőfény léte tény, létezik az eszköz!"
És nincs garancia rá, hogy azok voltak, amiket láttak (főleg, hogy hazugoknak én nem adok hitelt). Ketten nézünk egy eseményt, és a sablonjainktól, nyitottságunktól függően mást látunk és máshogyan értelmezzük.
"pl te 13 km tárgyat írtál először!ű
Pixer analizis 200 m mondott, szemtanú egyike 1,6 km-ert, te nekem először 13 km írtál, utána meg háztömböt.
2 mach, 3 mach, 4 mach egész számháború!"
Nem, először háztömböt írtam...az az én olvasatomban városrészt jelent, mondjuk egy lakótelepet...azt hívják háztömbnek. A szemtanúk csak tippeltek, ez nyilvánvaló. Másodjára írtam, hogy 13 km lehetett legalább. 2 mach-ot írtam, azaz 3000 km/h, senki nem mondott többet tudomásom szerint, már megint KIFIGURÁZOD A DOLGOT.
"én is hülye vagyok hogy veled foglalkozok és válaszolok rád!"
Tessék, beismerte. Nincs több kérdésem Bírónő.
"Mindig ugyanazt mutogatod, ami bárki megtalál két perc alatt"
Ez nem igaz.
"Még fotó sincs ebben a témában. "
Van fotó, egy rakás fotóm van, de azt mondjátok rá, hogy hamisítvány. Egy pasas felrakott pár vámpírfogat, vagy azért veri vissza a fényt a szeme, mert éjjelátó készülékkel lett videózva (ami amúgy baromság, mert egyszerű kamera volt reflektorral világítva)...akkor is ügyes számítógépes trükk. Szóval tudod, szarok bele, és inkább nem mutatok semmit.
"Kutató,szemtanú hasonló, ellentétben mondjuk UFO esetekben sehol se találhatóak."
Megint tévedsz. Vannak, csak nem mennek nyilvánosság elé (kivéve azt, aki már oda került pl. Seán Manchester püspök).
"100-ból eddig egyet se mondtál ami szted hiteles fórum."
Elmondtam miért, de kihagy az emlékezeted. Nincs 100% hiteles fórum. UFO-król sem találsz hiteles fórumot. Nem de?
"Tor-nak nincs vége, mindig jobb másnál. Vámpírok=FBI? Akkor mégse UFO-kkal esküdött össze a kormány. vagy ET vámpírok vannak valójában. Kifogás, hogy ne mutass semmit, mert NINCS SEMMID. Mindig ugyanez van, mindig! Már harmadszorra kezdünk bele! "
De vége. Már megint gúnyt űzöl az egészből, óvodás reakció olyasmire, amit nem értesz. NEM állítottam, hogy az FBI = vámpírokkal, mondom, hogy neked baj van a fejeddel. Nem tudsz logikusan, értelmesen következtetni, nem látod az összefüggéseket, sablonok alapján jutsz konklúziókra, amiknek KÖZE NINCS A VIZSGÁLT DOLOGHOZ.
Nem kifogás, hogy ne mutassak semmit. Befejeznéd a toporzékolást? Nem vagyunk házasok ha jól tudom.
Csak idézni tudom, amit a haverodnak írtam:
"Nem azt mondtam, hogy megölnek, hanem azt, hogy neten keresztül lószart sem lehet bizonyítani a vámpírokról. Akkor ölnek meg, ha olyat tudsz meg, ami közvetlenül veszélyezteti őket (pl. tartózkodási, gyülekezési helyüket). Mutassak fotókat? Azt mondod hamisítvány. Mutassak videót? Azt mondod hamisítvány...függetlenül attól, hogy más csinálta, vagy én magam. Szóval ne játszál már kisbírót."
Ez nem kifogás, ez ténymegállapítás.
""vaskarókkal"- nem fa kéne, már nem volt akkor menő??? Sokan nem szerették a nemeseket. van ez így! "
Megint úgy teszel, mintha én találtam volna ki a sztorit? Szerezd be azt a nyamvatt könyvet, és járj utána Okostóni! Tudod állítasz valamit (pl. hogy az arisztokrata-vámpír modern találmány), én rácáfolok genuin dolgokkal, és te elmismásolva adsz rá egy köze nincs magyarázatot. Mind a két esetben amit írtam, a nemesi családon belül volt szokás, hogy megakadályozzák a vámpírizmust. A karókon a család címere, az apa aki a fiát kérte a "hullagyalázásra".
"vagy egyszerűen elege lett, hogy emberek sírt gyaláznak! "
Persze...de azért a fazon, akit hercegi rangra emelt, tovább hihetett a vámpírokban, és megtarthatta a hagyományt, hogy a családtagokat lekarózzák, nehogy élőhalottakká váljanak. Vagy Batthyány-t is babonás paraszttá akarod avanzsálni???
Talán amíg a szerb határvidéken állomásozott, őt is megtámadta egy vámpír, és félt, hogy mint Arnold Paole, ő is vámpírrá válik a halála után. És valahogy szart bele, hogy kedvenc királynője nem hisz a vámpírokban, és birodalmilag betiltatta a "vámpírhitet".
És csak úgy mellékesen jegyzem meg, a Batthyány-s meg lengyeles infót egy SZKEPTIKUS oldalról, a shroudeaters.com-ról szedtem. A fazon nem hisz a vámpírok létében, és talán pont ezért az a hobbija, hogy ilyen sztorikat gyűjtöget, ezzel is megmutatva másoknak, hogy csak mesékről van szó...bár kicsit úgy tűnik nála is (mint nálad Fairi), hogy azért vár arra, hogy mégis találjon valami igazolhatóan vámpír okozta dolgot.
Úgy emlékszem még David Farrant-el is beszélt, sőt meglátogatta a lakásán. Természetesen Manchesterrel szemben hitelt ad a fazonnak, aki állítja, hogy Manchester találta ki az egész vámpírsztorit, a film-felvételt a vámpírról is meghamisította, és valójában csak kísértetjárás volt Highgate-ben, és ő soha nem hitte, hogy vámpírról volt szó.
Persze az senkit nem érdekel a SZKEPTIKUSOK közül, hogy videófelvételek a korabeli híradótól bizonyítják, hogy Farrant KARÓVAL meg kereszttel járkált Highgate temetőjében, hogy megölje a szörnyet...ezt most könnyelműen tagadja, de a videó nem hazudik.
Levelekről készült fotók bizonyítják, amiket Manchester-nek írt, hogy néhány személy le akarta fizetni, amennyiben tagadja az újságírók előtt, hogy a vámpír létezik.
Újságokról készült fotók bizonyítják, hogy Farrant többször álnéven mutatkozott be, előbb vámpírvadászként pózolt a médiában (ezért garázdaságért letartóztatták), majd azt hazudta (máig egyébként), hogy ő alapította a British Occult Society-t és annak elnöke. Majd feketemágusként pózolt az újságíróknak meztelenül, és így tovább...
Inkább higgyetek egy ilyen alaknak, minthogy elfogadjátok Manchester bizonyságtételét. Persze, ez a valószínű következtetés.
De mi láttak pontosan? Jól azonosítottak? Helyesen írták le? Meg volt a tudásuk a leíráshoz? Láttak korábban mondjuk F16-ot fáklyát ledobni?
Én csak a tényeket írom le, témában valóban szakértő véleményét, mivel te se, meg én se voltunk ott.
ne mondd az evolúcióba akarsz újra belemenni,tudományosan erősen alátámasztott elmélet (szüleid ezzel rémisztgettek, vagy mi), az te nem értesz ehhez, nincs egyetemi biológiai végzettséged vagy biológiában és kémiában bármilyen képesítésed, ez tény, így ebben a kérdésben nem dönthetsz. Anno beszéltünk topicjában, csak a szokásos krecionista sületlenségeket ismételted (pont)
Rendőr miért járatná le magát, UFo-t látni USA-ba menő, hírneves leszel, senki nem ítél el emiatt. Sose hallottam ufó-hívés miatt vkit kirúgtak.
Olyan jól álcázta, hogy 8-an látták, ne vicceljünk már. Álcázás közben fényesen világit. Ilyen magyarázat ZS kategóriás filmbe se megy el. és ki mondta hogy hazudott, rosszul ismerte fel, ennyi. Simán TÉVEDETT! Tévedhet bárki, rendőr, postás, vagy kutató is. öszintén mitől félnek, kormányt érdekli, hogy mit mondanak? Ufológusokat ki szokták iktatni? Nem, évekig mondják magukét, és mindig vannak. MUFON-t már kivégezték? nem.
Először elismerték az UFo-t indirekt,utána több kérésre kiadták mégis volt ott gyakorlatozás. Mutasd azt a jelentést amiben az áll UFO-t követték F16-osok. Költöd a emsét, ahogy szoktad!
Ki fél a ellehetetlenítéstől, minden héten tucatnyi bejelentés, UFO magazin hemzseg a hírtől, a bulvár is, youtube is, újságcikkek. találkozókat tartanak, kongresszusokat, adnak vesznek dolgokat. Bárhol lehet találni UFO bejelentést,és senki nem végzi ki a szemtanúkat. legyen az rendőr vagy postás. te vmi alternatív dimenzióból írsz?
ne nagy betűkkel ordibálj, hanem a pontos jelentést írd be ide. Pont kezdésnek írtad 13 km tárgy volt, eredetileg csak 1,6 km mondott pár szemtanú. vagyis bizonyíthatóan vagy tévedtél vagy hazudták nekem! Ezt leltem.
Cikk: Stephenville UFO Tracked by Police Officer's Radar Gun
"I had to swivel my radar head up into the sky. And I knew I got a good hit on it. It showed 27 miles per hour (!!??) and was accelerating slowly...I want people to know that the citizens are telling the truth...There was something there…It was as dark as the sky until it lit up...It started out horizontal, went up to the left at 30 to 40 degrees, and stopped for about five seconds Then it went slowly vertical. It took about another five seconds to do this; then it slowly moved away to the northwest. It was one big craft.”
Csak az a kérdés miből mondja hogy vmi nagy tárgy, kezdetben csak fényforrásról beszél. Rossz pozícióból nézte a gyakorozást. Láttam a youtube videót, ezek fáklyák. nem látom az UFO-t.
„Meggyőzni nem fogtok, mert ők ragaszkodnak ahhoz”Mondtam ha zajfoltban UFO-t akarsz látni az az állampolgári jogod! Nem téged győzlek meg,hanem aki olvassa ezt.
“hagyd figyelmen kívül amit nem tudsz megmagyarázni” meg tudom magyarázni, de nem tudod, ezért mondod UFO volt tuti!
Wright fivérek azért tudták megépíteni, mert tudták lehetséges, ha nem nem veszik figyelembe a felhajtóerőt, és a megfelelő formát, lezuhantak volna mint a kő. Tudták hogy lehet, nem cáfolja semmi a repülés ezen formáját.
„Sci-Fi írók ötleteinek, amiket azóta részben már megvalósítottak.”
sciéfi attól scifi hogy próbál az alapvetőkhöz ragaszkodni, és azért tudják 2 kilométeres tárgy nem fog légkörben cikázni, nem is írnak ilyet.
„Nem, először háztömböt írtam...”
MOST LEBUKTÁL, HAZUGSÁGOn KAPTALAK!
Nézzük!
„Hallottál már a 2008 Január 8.-ai Stephenville-i (Texas-ban) UFO-észlelésről? Több szemtanú volt, köztük egy rendőr Lee Roy Gaitan is, aki levideózta az űrhajót, amit egy másik rendőr egész közelről látott, és az övé + mások leírása és trigonometria alapján kb. 13 km átmérőjű volt LEGALÁBB ez a kékes, violás színnel villódzó valami, ami kerek volt alulról nézve, és az alja közepén félgömbben végződött.” Pl rendőr ilyeneket nem mondott, linkeltem a nyilatkozatát!
Később
„Nyilván nem kell, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy fizikai képtelenség, hogy egy háztömbnyi méretű tárgy hang nélkül lebegjen, majd gyorsuljon, haladjon és megálljon akkora sebességgel, amivel ez az UFO mozgott. Lehetetlen. És MÉGIS MEGTÖRTÉNT. Nem emberek vezették, a 43g kinyírta volna őket.”
37-es hozzászólás!Kérem NE hazudj! Tévedést elfogadom(emberek vagyunk), de ez sima hazugságot UTÁLOM!!
Szépen zip-eld be a fotókat, vagy tedd fel egy képmegosztóra, és utána linkeld be. mindenki el fog rajta rágódni. Többet fog érni, mint az itteni kilométeres rizsád!ha normális exif infók,PS felirat nélkül lesznek, akkor még lehet hogy érdekesnek is lehet majd titulálni. -
„Vannak, csak nem mennek nyilvánosság elé”
UFo-sok kimennek, és a közvélemény kb 30-50% helytől függően hisz, hogy ET-k jönnek a Földre. Vámpírba továbbra is pár, 1-2 fanatikus meseszövögető mondja. Konkrétum nélkül.
Tor azzal cáfolod, hogy FBI ügyesen infót nyert ki belőle, emiatt nem használod vámpír titkok megosztására. Nem tűnik fel hogy gyerekes kifogás keresés, mert bebuktad a meséd?
„Befejeznéd a toporzékolást? Nem vagyunk házasok ha jól tudom.”
Nem csak egy troll vagy aki butítja a tiniket, biztos nagyon unatkozol, hogy minden embert baromságokkal, tévedésekkel traktálsz. Sőt lehet, simán direkt HAZUDOZOL. Kezd nagyon valószínű lenni!!!
„Mind a két esetben amit írtam, a nemesi családon belül volt szokás, hogy megakadályozzák a vámpírizmust.’
mit keres vámpír benne a családban? Babonásak voltak az emberek, pl milliónyi különböző népi mód van vámpírrá válni, vmelyiket elhitte. Nem élt szent életet, bűntudata volt. Csak arról szól a történet, hogy azt gondolta magáról vagy más róla hogy vámpírizmus érinti.
„akit hercegi rangra emelt, tovább hihetett a vámpírokban, és megtarthatta a hagyományt, hogy a családtagokat lekarózzák, nehogy élőhalottakká váljanak.”
Fura vagy. ha vkinek nemesi rangja van, vagy a szemtanú egy rendőr és nem postás, akkor az állítása azonnal százszor értékesebbnek tartod, sőt nagy betűvel kiemelendőnek.
ÁM ha egy tanult, eredményeket elért tudományos kutató mond véleményt bármiben, főleg a saját témájában az lyukas garast se ér, ha nem tetszik, amit mond. Attól pl hogy vki kutyabőre van, attól nem fogja az adott témát jobban érteni. Akkoriban vámpírizmusban hinni olyan normális volt, mint ma az UFO-kban. sőt akár pert is kaphattál, hogy vámpírizmussal vádoltak,jelentse ez bármit is.
„És valahogy szart bele, hogy kedvenc királynője nem hisz a vámpírokban, és birodalmilag betiltatta a "vámpírhitet".”
Mindig volt ilyen, ebben mi a meglepő. betiltották a sírgyalázást mégse kezdett el nőni a vámpírok száma exponenciálisan, hanem szép lassan kikopott a babonából. Most már csak pár fanatikus meséli a fórumokon a fantázialényeit. ha nincs létszámszabályozás vagy nehéz és bünteti a törvény, nem kéne még nagyobb vámpírjárvány. Egyszerű összefüggés. talán azért mert eddig csak fantáziájukat kergették. Utcán se attól kell félni, h vki kiszívja a véredet, hanem vki megkésel a tárcádért.
„videófelvételek a korabeli híradótól bizonyítják, hogy Farrant KARÓVAL meg kereszttel járkált Highgate temetőjében, hogy megölje a szörnyet..” máskülönben tudnod kéne vámpír és visszajáró szellemek közt nem volt mindig nagy különbség, sok mitológia összemossa őket, mellékesen megjegyezve.
„Újságokról készült fotók bizonyítják, hogy Farrant többször álnéven mutatkozott be, előbb vámpírvadászként pózolt a médiában (ezért garázdaságért letartóztatták), majd azt hazudta (máig egyébként), hogy ő alapította a British Occult Society-t és annak elnöke. Majd feketemágusként pózolt az újságíróknak meztelenül, és így tovább...”
kell a show műsor, Farrant jól tudta
„elfogadjátok Manchester bizonyságtételét”
Ahha…………………
Pasi megér egy misét, az biztos! Ez az ő „üzlete”. „His account of the Highgate Vampire has so many parallels to Dracula that Bram Stoker's estate could probably sue if it wasn't in public domain. A perhaps surprising situation as most people who do believe in vampires generally follow folklore, rather than Universal Monster Movies.”
vagy
„Manchester claims to hold the title of bishop of the Old Catholic Church.[8][9] But not just any bishop. He's a vampire-hunting, demon-exorcising bishop! [10] Whether or not he's a real bishop in a real church isn't so clear.”
vagy
„In his book The Highgate Vampire Manchester claims that he personally tracked a vampire to its lair where he witnessed it "transform into a giant spider"(wtf?), which he bravely killed by pounding a stake through its heart and setting it afire with gasoline.”
Világos a helyzet, nem fújta volna az esetet anno, akkor senki nem ismerné és senki nem foglalkozna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!