Hiszel a ufokban es a termeszetfeletti lenyekben (vampirok ferfarkasok stb)?
Először is tisztázni kéne az UFO fogalmát. Mint ismeretlen repülő tárgy (Unknown Flying Object) UFOk természetesen léteznek, hiszen számtalan esetben érzékeltek már, láttak már beazonosíthatlan repülő tárgyakat, amelyek mögött valszeg legtöbb esetben semmi rendkívüli illetve földön kívüli sem volt.
Ha értelmes lényekről beszélünk, akik a földet látogatják, látogatták, akkor itt már egész másról van szó. Szerintem léteznek, és voltak is már a Földön. Még ha az emberek 99%-a csak kitalálta, amit látott, ami vele történt, nem tudom elképzelni, hogy ennyien állítanának valótlant. Ezenkívül ha utánaolvasol könyvekben (én sokat olvastam, természetesen mindent amit leírtak fenntartásokkal kezeltem) valszeg akkor is arra jutsz, hogy könnyen elképzelhető, hogy most is és évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt is látogatták már a földet. De erről nagyon sokat lehetne írni még ... :)
Vámpírok és vérfarkasok nincsenek, túl sok twilightot nézel ^^
Uuugy birom ha akarki verfarkast meg vampirt emleget, egybol twajlajt.. -.- A csillamvampir meg az alakvalto nem egyenlo a fentiekkel emberek!!! :o a Van Helsing meg a Drakula kihalt, vagz mifene? o.o
amugz az ufokban feltetel nelkul hiszek, a vampirokban legkevesbe, a verfarkasokkal ugy vagyok hogy mivel amugy normal emberek, nem fogod megtudni, hacsak nem ugrik eled farkas avagy bestiaalakban es mondja azt hogy : huu, verfarkas vagyok!
egyebkent bennuk hiszek. 16 Eves letemre en is orulnek ha verfarkas, vagy minimum shapeshifter lehetnek.. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!