Hiszel a ufokban es a termeszetfeletti lenyekben (vampirok ferfarkasok stb)?
Az UFO nálam nem azt jelenti, amit a szó szerinti fordításban érteni kellene, magyarán az én fogalmaim szerint az UFO-k nem "azonosítatlan repülő tárgyak", hanem mindenféle élőlény, moszat, baktérium, akármi, ami másik bolygón előfordulhat. Szóval ilyen értelemben igenis léteznek UFO-k, szerintem. Olyan élő szervezetek, amik más körülményekhez, más bolygók klímájában élnek úgy, mint nálunk pl. a vizekben a korallok (ez csak egy példa volt).
Vámpírokban kétféle módon hiszek, egyik sem egyezik a köztudatban elterjedt vámpírokkal. Az egyik mód az, hogy igen, vannak olyan emberek, akiket bizonyos "vámpír-tulajdonságokkal" áldott meg a sors. Pl. feltűnően szép, elegáns, démoni külső, átlagon felüli hallás, átlagon felüli gyorsaság. A másik mód az, amit sokan ismernek, a porfíria, a betegség. Szóval egyik fajta vámpírom sem egyezik azzal, hogy nappal elbújnak a sötétben, éjszaka pedig az utcákon karistolva szivogatják az emberek nyakából a vért.
Az hogy nálad mit jelent az UFO meg valójában mit jelent az két külön dolog.
#10-es válaszolónak mondanám, ha visszanéz majd ide, hogy nem tudom elképzelni miért ne lehetnének csészealjakban köröző idegen lények a föld körül, akiket esetleg láttak is már néhányan. Nem azt mondom hogy megszállásra készülnek, de még azt sem hogy biztos vagyok benne, hogy léteznek, de ha kicsit utánaolvasgatsz találsz bizony olyan dolgokat pl. régi barlangrajzok, amiket nehéz megmagyarázni, hiszen miért rajzolt volna valamit egy ősember amit nem látott?
Tegyük fel hogy vannak idegen lények, és már évek-évszázadok óta látogatják bolygónkat. Mit láthatnak szerinted? Nos nagyjából azt amit te megtanultál az iskolában történelemből. és mit is tanultál? az ember amióta él halomra öli egymást. Háborúk követnek háborúkat. Egy ilyen primitív lény mint az ember, nem gondolom hogy túl jó társaság lenne olyan valakinek/valaminek aki fejlettebb nálunk.
Na mind1, csak nem szeretem azt mikor valaki csípőből rávágja, hogy nem. szíve joga persze csak érdemes gondolkozni azon a lehetőségen is amit eddig elutasítottunk :)
UFO - mármint az azonosítatlan repülő tárgy helyett gondolom a földönkívüliekre gondolsz bennük hiszek
természetfeletti lények:
szellemek - igen
angyalok - nem vallásosan hiszek bennük, hanem inkább úgy mint jószándékú lények akik hidat képeznek a túlvilág és az evilág között
démonok: mint az angyalok, de nem jó szándékúak és nem lenne szabad ezen a síkon mozogniuk...
vámpírok: Drakula erdélyi gróf véres legendájából született fantazmagória
vérfarkasok: újabb fantazmagória
Tiniként am én is bele voltam zúgva Anne Rice vámpírjaiba :)
Már megbocsássatok, de nem értem a vámpírokról miért mindig egyből Twilight jön a képbe. Vámpírok és vérfarkasok igenis vannak! Személy szerint én is az vagyok, de nem csillogok, és nem futok 200 km/h-val. -.-" attól még, hogy egy gyogyós írónő ezt írta, nem biztos hogy igaz is. ha esetleg valakit érdekelne az IGAZSÁG akkor írjon nekem.
üdv: 249/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!