Természetfeletti vámpírok vannak vajon?
Minden link,vélemény,feltevés,érdekel.
Privibe is írjon az, aki esetleg már utána nézett pár dolognak, jó magam is régebb óta"kutakodok".
Bunkók kíméljenek.Köszi.
Ezt én is olvastam..Gondolom erre gondolsz
Rengetek bizonyíték van a földön kívüliekre a múltba vissza nézve is.Pl olvastam egy cikket ahol egy múmia mellet idegen anyagú nem földi eredetű tárgyat találtak.
A UFO korszak már Az Ősi Egyiptomba jelen voltak.Persze ez feltevés,vagy mégsem?
18˛
Te szerinted akkor léteznek vagy sem? Nem zárod ki a létüket?
Esetleg van valami olyan dolog ami pl TTT-n nem olvasható?
Kedves Szkeptikus. Néha az az érzésem, hogy direkt hergeltek, de mindegy is.
"Látom, hogy próbálod belém sulykolni ezt a "vámpírok léteznek" c. feltevést."
Bocs, hogy próbálom kipukkasztani a buborékodat, de ez marhára nem feltevés.
"Ezzel csupán az a gondom, hogy a néphiten alapul."
"Semmilyen biztos forrást, bizonyítékot nem tudunk a vámpírok létezésére."
1972 Highgate a vámpírkutatás Roswell-je. Elizabeth Wojdyla-t nem egy néphit szivornyázta meg. Biztosabb ügyet nem tudok, de ami nagyon szemet szúr az az, hogy az ügy kritikusai enyhén szólva is csúsztatnak, és egy hiteltelen (az eset idején népszerűség-hajhász) pasasnak (David Farrant) hajlandók hitelt adni.
"Én úgy gondolom, hogyha valóban közöttünk járnának, már rég lelepleződtek volna vagy kiszivárgott volna valami belső információ a létükről."
Tudod ilyenkor csak a fejemet fogom...ilyenkor látszik az, hogy szart sem tudtok az egészről, ami a háttérben folyik, csak agyaskodva néztek ki a fejetekből. Ezek nem kispályások, érted??? Évezredek óta köztünk járnak, ember nem fog túl járni az eszükön ez ügyben. Egy csomó ember "véletlenül" rövid időn belül elpatkolt már, és el is fog, mert valamit megtudtak, ami veszélyeztette a létüket. Ezek olyan lények, amik előbb kiolvassák a gondolataidat, minthogy megfogannának az agyadban! Nem piti maffiózók! Hogy csak úgy ki lehessen szivárogtatni bármit! Azt eltűrik, hogy itt puffogjunk, mert csak pár embert érint akik esetleg elhiszik, hogy igaz ez az egész, és annyira lenéznek, hogy nem jelentünk számukra fenyegetést. De ha túl lépsz egy bizonyos határon, akkor kinyírnak, mielőtt annyit mondhatnál "sajtó".
"EZO-s baromkodás alatt azt értem, amikor legendák, mitológiák, irodalmi művek elképzelt lényeit valósnak próbálják beállítani. (Tetszik tudni, vámpírok, vérfarkasok, tündérek, unikornisok, koboldok, elfek, manók, ördögök meg még isten tudja mik.)"
Ajánlom figyelmedbe, hogy ne mosd össze a néphit és a népmese lényeit. Előbbit mindig is valósaknak tartották, utóbbikat kitalációnak. Pl. a valóság tündéi, elfei rosszindulatúak, ellentétben mesék (Világszép Nádszálkisasszony, Gyűrűk Ura stb.) tündéivel... Nem azért tartották létező lényeknek ezeket, mert hülyék voltak. Mondom, be kéne fejezni a régi korok embereinek a lenézését.
Farkasemberekről...Gévaudan fenevadja? Michigan-i kutyaember? Brayroad fenevadja? Akik ezeket látták, azoknak marhára nem voltak elképzelt lények.
Jersey-i ördög? Molyember? Azok az emberek látták ezeket a lényeket, ez tény.
Mi van azokkal a több km hosszan futó téli patanyomokkal (vasalt és párosujjú paták egy kétlábú lénytől) amik keresztül futottak kerítésen, házon, tornyon, folyón?
Elképzelt a fejem...
Tehát, akkor a vámpírok itt járnak közöttünk! Vigyázzatok!!!
Könnyedén rejtve maradnak, mert betartják a Maszkabált!
Egyébként, kedves "vámpírológus", "vámpírvadász" vagy mittudoménhogymicsoda, te nem félsz, hogy megszivornyáznak azért, mert ilyen elszántan próbálod bebizonyítani a létezésüket???
Vagy talán te vagy Buffy, a vámpírok réme, netán a híres Van Helsing?! Mert úgy már megértem, miért nem félsz ezektől a nem kispályás vérszittyóktól‘.
Személyeskedni azt tudsz. Eléggé lealacsonyítod magadat, de ne is bánd. Te vagy itt az észkombány, nem de?
"te nem félsz, hogy megszivornyáznak azért, mert ilyen elszántan próbálod bebizonyítani a létezésüket???"
Nem próbálom bizonyítani a létüket, enyhe tévedésben leledzel. Csak próbálom néha felkelteni az érdeklődést a tények iránt. És sajnos még mindig idegesít ez az agyaskodás meg fölényeskedés, hogy ti mennyi mindent tudtok hogy mi van meg mi nincsen. Mert fingotok nem lehet róla, hogy eldönthessétek.
"Vagy talán te vagy Buffy, a vámpírok réme, netán a híres Van Helsing?! Mert úgy már megértem, miért nem félsz ezektől a nem kispályás vérszittyóktól‘"
Óvodás szint, de te tudod. A linkedet senkinek nem ajánlom, aki tényszerű tudósítást akar olvasni ilyen vulgáris szemét helyett.
Aki kicsit is igényes, az nézzen utána NORMÁLIS ATTITŰDŰ KUTATÓK blogjainak, lehetőleg angolul, mert a magyar neten 90% szemetet fog találni a link cikkjének szerzőjéhez hasonló elfogult 'közesincs' stílusban.
:DDDDDDDDD
Szerintem ideje lenne már felnőnöd. Ha tizenéves vagy, még megértem ezt a gondolkodást...de úristen. Annyit lehet rajtad röhögni. :D
Olyan vagy, mint az az idióta aki elkezdte terjeszteni még anno, hogy 2012-ben reptoid invázió lesz.
Aztán nehogy karókkal meg fokhagymával járd a temetőket. Mint a nagy "vámpírvadász" a Highgate-i esetnél.
Egyébként, én nem vagyok okos. Soha egy szóval sem említettem, hogy okos volnék. Csak te idézgetsz össze-vissza a hozzászólásaimból és próbálod kifigurázni, elég bénán. De nem baj, régen nevettem már ennyit. Ilyen is kell.
Bevallom rengeteget trollkodok a gyk-n ez a százalékomból is ki rí.
Viszont azt megvetem aki a nyitottságot elítéli és lekicsinylő gyermeteg dolognak találja.
Én nem zárom ki a vámpírok létezését.Aki valamit megszeretne osztani még ez ügy kapcsán szívesen fogadom privibe is. Na de mindenki a maga hite szerint él és ítél van aki így s van aki úgy. Ezért megkérem a jelenlegi elítélőket ne itt kritizáljanak senkit.
":DDDDDD
Szerintem ideje lenne már felnőnöd. Ha tizenéves vagy, még megértem ezt a gondolkodást...de úristen. Annyit lehet rajtad röhögni. :D"
Inkább az a vicces, hogy nem tudsz mit kezdeni velem, és az ilyenkor megszokott reakciót produkálod. Így lenne lottó ötösöm... Go ahead, figurázz ki, hátha úgy eltudsz helyezni a leszűkült világnézetedben, mint tizenéves suttyó idiótát...csak az a gáz ezzel, hogy fogalmad sincs ki vagyok és mit csinálok, mindössze alkotsz a fejedben rólam egy fantáziaképet, és azonosítasz vele. Ebből születnek a címkék... Téged minek címkéztek annó?
"Olyan vagy, mint az az idióta aki elkezdte terjeszteni még anno, hogy 2012-ben reptoid invázió lesz."
Gyenge az asszociációs képességed, de sebaj, lehet rajta javítani. Nem állítottam semmi olyat, hogy teszem azt "a vámpírok átveszik a hatalmat a világ felett és vérelőállító üzemekbe zárnak minket"...szóval nem látom a hasonlóságot. Annyit mondok, hogy itt vannak, és tizedelnek minket. Dugd a homokba a fejed, ha neked az úgy megfelel...az igazságon nem változtat semmit.
"Aztán nehogy karókkal meg fokhagymával járd a temetőket. Mint a nagy "vámpírvadász" a Highgate-i esetnél."
Többféle vámpír van, nem mind van sírhoz kötve. Ha vámpírt akarsz találni, ne a temetőben keresd...ott halottak vannak. Ott a vadász, ahol a prédája.
"Egyébként, én nem vagyok okos. Soha egy szóval sem említettem, hogy okos volnék."
10 éves agyi szintjére helyezel, idiótához hasonlítasz, gyereknek vélsz... Ezenkívül állítod, hogy vámpírok nem léteznek. Ezekből az következik, hogy te nálam értelmesebbnek és okosabbnak tartod magad...ami azt illeti mindentudónak, hiszen te a szkeptikus materialista társaiddal egyetemben a világ minden tudásával rendelkeztek, és ami szerintetek nem létezhet, az nincs, fittyet hányva arra, hogy előttetek évezredeken keresztül kvázi mindenki meg volt győződve a természetfeletti létéről (és nem azért, mert nálad hülyébbek voltak). Minimális kritikai érzék hiányában magas ívből telibe szarva minden kivételt ami nem illik bele az óvatosan összeállított világképedbe. Ehhez kell pofa.
"Csak te idézgetsz össze-vissza a hozzászólásaimból és próbálod kifigurázni, elég bénán."
Védekezz csak.
"De nem baj, régen nevettem már ennyit. Ilyen is kell."
Mindjárt megsajnálom az egódat...persze, ha valamivel nem tudsz mit kezdeni, csinálj viccet belőle...tudod a múlthéten egy ismerősöm kb. 4 éves gyerekétől láttam ilyen reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!