Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Természetfeletti vámpírok...

Természetfeletti vámpírok vannak vajon?

Figyelt kérdés

Minden link,vélemény,feltevés,érdekel.

Privibe is írjon az, aki esetleg már utána nézett pár dolognak, jó magam is régebb óta"kutakodok".

Bunkók kíméljenek.Köszi.

2013. aug. 22. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
2013. aug. 25. 00:02
 42/72 fairi1 ***** válasza:
100%

" idióta antiszemita feltevésnek, miszerint valójában egy zsidó véreztette ki a kislányt a saját otthonában néhány perc alatt, és lépett le pár liter vérrel minden feltűnés nélkül. "

Látod minden rejtély igazsága azon függ, ki miben utazik. Aki szélsőjobbos az vmi zsidó szertartást lát a precízen vágott sebek miatt.Aki ET-kért rajong az könnyen belekeverhető őket is, vmi kísérlet lehet,Tánczos meg bűnbak hogy elvigye a balhét.

Aki a vámpírokért rajong, az is megtalálja a kedvenceit benne.

Mindenki megtalálja a gumicsontját benne. Még ha igazság kiderülne azt se hinné el senki.

2013. aug. 25. 00:08
 43/72 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok ,amik soha nem derülnek ki.
2013. aug. 25. 00:11
 44/72 anonim ***** válasza:

Igazából én sem értem, hogy jöttél földönkívüli esettel, mikor alapvetően a vámpírokról van szó. Kezd már egy kicsit unalmas lenne. Remélem, ezt a hozzászólásomat is több darabra szeded és belekötsz minden egyes mondatomba. Oldalak mennek ezzel. Semmit, de tényleg abszolút semmi meggyőző érvet nem tudsz felhozni vámpírok létezésére. Ha szóba kerül, hogy bizonyíts akkor jössz azzal jogy nem lehet mert eltesznek láb alól...blablablabla persze hagyjuk már.

A hozzászólásaid is azért olyan hosszúak, mert gondosan, mondatonként kielemezgeted a hozzászólásokat és értelmetlenül kifigurázod, miközben semmit nem mutatsz ami kiállna a vámpírok léte mellett.

Tényleg gratulálok, mert ez már művészet. Egyébként, te magad is vámpír vagy, csak nem tudtál róla. Energiavámpír, ugye nem kell ecsetelnem hogy mi az? :-)

2013. aug. 25. 10:01
 45/72 anonim ***** válasza:

Szerintem a vámpírok az anktartisz alatt bujkálnak ahol fagyasztott embert esznek ugyanis a földi nemzetek évente küldenek nekik nassolnivalót.

Az hogy nyitottnak kell lenni a világra meg nemszabad mindent elvetni nem azt jelenti hogy minden idióta baromságot elkel hinni.

2013. aug. 25. 21:05
 46/72 A kérdező kommentje:

Energiavámpír, ugye nem kell ecsetelnem hogy mi az? :-)

Most ez vád vagy feltevés a felettébb lévőhöz?

2013. aug. 25. 22:11
 47/72 anonim ***** válasza:

Sem vád, sem feltevés. Jelzőnek szántam.

Amúgy. Az elmúlt napokban, amikor csak a szabadidöm engedte, kutattam. Ahelyett, hogy edzésre mentem volna vagy a barátaimmal vagyok, beposhadtam a gép elé és olvasgattam az állítólagos vámpírészleléseket. És logikus, hogy tök feleslegesen. Ahogy Fairi kollega azt megmondta. "Urban legendek", egymásnak ellentmondó tanúvallomások, önjelölt szakértői vélemények. Ennyi. Javaslom, kedves kérdező ( és tényleg, őszinte jóakarásból) ne öld ebbe feleslegesen az időt. Vannak sokkal hasznosabb tevékenységek is, melyekkel elfoglalhatod magad s még értelme is van. Mert ennek nincs. Csak az életed értékes pillanatait pocsékolod vele.

2013. aug. 26. 11:21
 48/72 A kérdező kommentje:

Értem és sajnálom,hogy be gubbasztottál kérdésem által okozott dolgok miatt.

De vedd úgy ez is megvan alapon.

2013. aug. 26. 12:08
 49/72 anonim ***** válasza:

Fairi:

A hozzáállásod eleve kudarcra determinál. Ennélfogva teljesen érthető, hogy így reagálsz:

"de mondok vmit, nincs időm, se életem arra hogy a neten terjengő ömlesztett baromságokat leellenőrizzem.

Több mint 2 évet szarakodtam azzal hogy net bugyrait átzabáljam, de urban legendeken, egymásnak teljesen ellentmondó önjelölt szakértői véleményeken kívül nincs SEMMI."

Én meg annyit mondok, hogy senki sem kényszerített rá, vagy talán tévedek? 2 évet szarakodtál úgy, hogy közben eleve úgy álltál hozzá, hogy baromság az egész. KÉRDÉS: Minek szarakodtál akkor vele annyit? Tök fölösleges volt szerintem.

Egyetértek azzal, hogy elsőre egy rakás egymásnak ellentmondó sztorit lehet találni, nekem is gondom volt ezzel, amíg rá nem jöttem, hogy nem egyféle vámpír van (amint az egyébként látszik a néphagyományokból is), és a külön-külön ellentmondásos beszámolók stb. valójában egy nagyobb kép darabkái, és kiegészítik egymást.

"nem tűnt fel hogy per pill a téma a vámpírok?? és nem a földönkívüliek."

Én kötekszem vagy te? Tán nem vetted észre, de a kollegádnak válaszoltam erre:

"egyszerűen biológiai képtelenség ebben a világban, legjobb tudomásunk szerint"

A földönkívülis sztorival.

Basszus Fairi, te azért nem találsz szart sem, mert ERRE:

"Nyilván nem kell, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy fizikai képtelenség, hogy egy háztömbnyi méretű tárgy hang nélkül lebegjen, majd gyorsuljon, haladjon és megálljon akkora sebességgel, amivel ez az UFO mozgott (hangsebesség 2x). Lehetetlen. És MÉGIS MEGTÖRTÉNT. Nem emberek vezették, a 43g kinyírta volna őket."

EZT a következtetést vonod le:

"UFo és zavaros közleményekről az jut eszembe: Hogy USa a kísérleti repülő eszközeit gond nélkül tesztelheti saját egén. Emberek jó része nem fogja tudni azonosítani, utána légierő letagadja hogy járt ott, utána elismeri és senki nem fog tudni semmit.Dezinformálás alapszabálya.

[link]

Éjjeli gyakorlatozása F16-tal vagy vmi nem publikus géppel elképzelhető magyarázat. persze aki ET akar látni annak ez megerősítés."

Beteg vagy??? Most úgy őszintén? Több mint 100 szemtanú volt, a MUFON bizonyította, hogy voltak ott transzponder nélküli UFO-k ráadásul olyan helyre repültek 2x hangsebességgel, ahová senki emberfia nem mehetett volna.

Ez ember a bizonyítékok, a tények TELIBE SZARÁSA. Ne haragudjál már ha azt mondom, hogy akármit is mutatnék neked, azt is TELIBE SZARNÁD, elmismásolnád, mellőznéd, a tényekből NEM KÖVETKEZŐ konklúzióra jutnál....mert valami komoly gond van az elméddel, ez a helyzet, sajnálom, hogy nekem kell a "szemedbe" mondanom...mert így nyilván nem hiszed el, de szerintem majd mások is észreveszik.

62%-os:

"Igazából én sem értem, hogy jöttél földönkívüli esettel, mikor alapvetően a vámpírokról van szó."

Remélem ezek után sikerült megvilágosodnod.

Erre a mondatodra volt válasz:

"a vámpír úgy, ahogy van egyszerűen biológiai képtelenség ebben a világban, legjobb tudomásunk szerint...az ebben hívő emberek egyszerűen nem akarják ezt elfogadni."

Basszus, nem akarom elfogadni, hogy a "legjobb tudomásunk" telibe szar minden KIVÉTELT. A kivétel a Tudományban nem erősíti, hanem gyengíti a szabályt. Ha kivételek vannak, rossz a szabály és módosítani kéne. De nem, mert az alapjaiban rengetné meg a milliárdok agyában jól lefektetett világról alkotott "tényeket". Teóriákat at best.

Persze, a vámpír biológiai képtelenség...de amint az UFÓs ügy bizonyítja, a képtelenség lehetséges.

Ezért ahogy mondtam: "Ehhez képest a vámpírok léte semmiség."

"Semmit, de tényleg abszolút semmi meggyőző érvet nem tudsz felhozni vámpírok létezésére."

Mert a prekoncepciód determinálja az ítélőképességedet. Mint a Fairi-ét. Nem számít neki, hogy a tények alapján nem lehetett ember a járművek pilótája, nem számít neki, hogy a járművek fittyet hánytak a fizikai törvényekre...SZARIK BELE, ÁTNÉZ rajtuk. És jön az "Éjjeli gyakorlatozása F16-tal vagy vmi nem publikus géppel elképzelhető magyarázat"

NEM KÉPZELHETŐ EL. NEM. De az a könnyű, ha bele szarsz az egészbe...csak nem értem akkor minek fogtál bele te is:

"Amúgy. Az elmúlt napokban, amikor csak a szabadidöm engedte, kutattam. Ahelyett, hogy edzésre mentem volna vagy a barátaimmal vagyok, beposhadtam a gép elé és olvasgattam az állítólagos vámpírészleléseket. És logikus, hogy tök feleslegesen. Ahogy Fairi kollega azt megmondta. "Urban legendek", egymásnak ellentmondó tanúvallomások, önjelölt szakértői vélemények. Ennyi."

Remélem megbocsátod, ha nem szakad meg érted a szívem. Komolyan azt hitted, hogy egy ekkora ügyet csak úgy pár délután alatt megoldhatsz egy kis guglizással? Mert ha igen, hát naivabb vagy, mint a kisnyúl.

"Ha szóba kerül, hogy bizonyíts akkor jössz azzal jogy nem lehet mert eltesznek láb alól...blablablabla persze hagyjuk már."

Szörnyen naiv vagy...

Nem azt mondtam, hogy megölnek, hanem azt, hogy neten keresztül lószart sem lehet bizonyítani a vámpírokról. Akkor ölnek meg, ha olyat tudsz meg, ami közvetlenül veszélyezteti őket (pl. tartózkodási, gyülekezési helyüket). Mutassak fotókat? Azt mondod hamisítvány. Mutassak videót? Azt mondod hamisítvány...függetlenül attól, hogy más csinálta, vagy én magam. Szóval ne játszál már kisbírót.

"A hozzászólásaid is azért olyan hosszúak, mert gondosan, mondatonként kielemezgeted a hozzászólásokat"

Nem látom be mi a gond a szabatos válaszadással.

"és értelmetlenül kifigurázod"

Ha valaki itt figurázott, az te voltál. Én pedig védekeztem, és céllal tettem.

"miközben semmit nem mutatsz ami kiállna a vámpírok léte mellett."

Hányszor akarod még meglovagolni ezt a vesszőparipát?

"Egyébként, te magad is vámpír vagy, csak nem tudtál róla. Energiavámpír, ugye nem kell ecsetelnem hogy mi az? :-)"

Az energiavámpír mások csesztetéséből veszi az energiát... ha itt valaki cseszekedik, azok ti vagytok. Én annyit teszek, hogy reagálok az "érveitekre", aztán megvédem magamat. Hello kitty.

2013. aug. 26. 13:41
 50/72 fairi1 ***** válasza:

Basszus Ember, azt a kevés józan észt ne SZARJUK telibe!

Nézzük a tényeket!

[link]

a group of four F-16s from the 457th Fighter Squadron entered the operating area at 6:17 pm local time. A second group of four F-16s entered the same area at 6:26 pm. They departed at 6:54 and 6:58, respectively. The time the aircraft were flying in the MOA accords with the time of the sightings.

McGaha says they were flying training maneuvers that involved dropping extraordinarily bright flares. The LUU/2B/B flare is nothing like the standard flares you might think of. These flares have an illumination of about two million candlepower(!!!!!!!). They are intended to light up a vast area of the ground for nighttime aerial attack.

Mi is volt a beszámoló

"They made no sound. They were said to be slowly moving, then moved quickly. Many(!!!) said the lights were pursued by military aircraft. Some(!!) said they sped away at 3,000 miles per hour. Some(!!) said they saw a single object one mile long."

[link]

Ha elég messze vagy akkor csak a hirtelen felvillanást látod, füstöt és a gépet nem feltétlenül.

F16-os képes 2 Mach-hal közlekedni, de nincs részletes leírás hogy pontosan mit gyakoroltak, milyen mintázatban, milyen céllal.

beszámolok közt is különbségek vannak.Mintha mindenki mást nézett volna vagy látott volna

Some MUFON witnesses described “very bright lights similar to the intensity of burning magnesium” and said they saw flares dropped from aircraft. Others said such things as “these were not any known aircraft” and the objects were stationary at times but also “moved at a very high rate of speed.” But these witnesses were not trained observers, McGaha says. “How did they know the altitude, velocity, size, and distance of an unknown object?”

Most szedje elő mindenki azt a cseppnyi józan eszét, és használja. melyik valószínűbb. Egy földönkívüli a többszáz méteres, sőt kilométeres anyahajójával ide-oda ugrál a LÉGKÖRBEN hangsebesség többszörösére gyorsulva és lassulva, 63g-nyi terhelésnek kitenni az óriási hajótestet emellett minden keletkező légköri lökéshullámot precízen csillapít. Közben égő magnézium, több millió candelnyi fényével világít.

Bármilyen fejlett vagy, a hajódra akkor is érvényesek a fizika törvényei,lehet tudod csillapítani vagy kikerülni, de ez energia. és ha nem légibemutatozni akarsz (ami veszélyes szakma) akkor nem kockáztatod a hajódat.

Vagy néhány szemtanú, rosszul mérte fel a látottakat,és rosszul számolta ki a dolgokat.

Józan észt ne köpjük szemen!!!

Folyt.köv

2013. aug. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!