Találkoztál szellemmel?
első:igen
olyanra amikor pl.:lefényképeztél vmit és ott volt "valaki".....vagy hallottál vmit amikor egyedül voltál
én pl.:lefényképeztem a falunkat mert olyan szép sárga volt és volt rajta egy fej ...megmutattam anyunak aki azt mondta h hasonlít a mamára (akit és sose láttam)
más:sikítottam de közben a telefonommal felvettem(elég ciki lett XD ) és hallatszik a távolból egy olyan h hapszi( .így)....senki nem volt otthon én eközben fürödtem XD senki nem volt otthon csak a vadászgörényem de Ő a szobámban pihizett
Hát még nem, de elképzelni se akarom, hogy:
Megyek a temetőben egyszercsak hallok egy hangot, oda fordulok és azt mondom:
-jaj, csak maga az gondnok úr! Túlórázik?-mire ő:
- nem , nem csak visszajöttem megcsinálni a nevemet mert elírták!
:-)
utolsó válaszoló: Léteznek, és találkozhatsz, ha nagyon akarsz megmondom ,de nagyon félelmetes.
De ha nem mered megtenni, biztos, hogy hiszel benne, mert alap reakció, hogy azt mondják "Menj a temetőbe, és gyújts meg egy gyertyát és menj a síremlékek között (én homályos arcokat láttam tükrözve a gyertya fényben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!