Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg érzem és látom a...

Tényleg érzem és látom a szellemekt?

Figyelt kérdés
Multkor sétáltam a brátnőmmel és vlami nagyon hideget éreztem mintha "átment" volna a testemen.Barátnőm is látta mikor már nem éreztem a hideget előttünk egy fehér "ködszerű" de emberi alakot lebegve menni a föld felett úgy kb 7cm-re. A temetőben is éreztem ilyet.De volt hogy nem láttam semmit.Volt olyan hogy teljesen láttam az embert mondjuk az arca elég homályos volt de az is ilyen ködszerű "szellem" volt.Volt olyan hogy hallottam egy lágy hangot szólítani 2X nevemen.Megkérdeztem egy ilyen látó ismerősömet és ő azt mondta a dédmamám volt.csak 13 éves vagyok... szóval tényleg látom a szellemeket? 13/L Hülye kommentek kíméljenek

2013. jún. 18. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
9 éves vagyok amikor barbiztam belenéztem a tévébe nem volt bekapcsOlva és mintha a tévében a fotelban a dédmamámat láttam volna a tesóm azt monta tényleg megnézted a tévé újságot? montam nem volt bekapcsolva
2013. jún. 19. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tutom, mit látsz és mit érzel, de jobb, ha megbarátkozol a gondolattal, hogy szellemek nincsenek. Azok csak a nőknemű, és kevésbé intelligens emberpéldányok hitében léteznek.
2013. jún. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!