Justfly kérdése:
Becsukom a szememet és érzem hogy figyelnek, Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Általában fehér fényt bocsájtó pontokat, vagy csillagokat látok, nem mindig fehér, ha valami harag vagy indulat van a térben akkor vöröset ,feketét a szívárvány minden színében, van hogy egyszerre több 10 is megjelenik, van mikor 1 és olyan is hogy mentális síkra kell hogy bujjak, mivel már vakít rendesen ezek után ha engedem annál közelebb és szebb, ha ki élesítem akkor jobb de már mintha sérülnék közbe, és ezek után általában mindig megjelenik valami, vagy valaki amitől tehetetlennek kell hogy maradjak minden téren mert rám jön. Este általános minden nap, van hogy én is elő tudom hozni, de nem mindig éri meg. Bárhol járok, egy csomó van belőllük. Valaki aki ért hozzá segítsen , ha lehet privátban! Előre is köszönöm2013. jún. 14. 19:44
1/4 Zatura válasza:
Menj el szemészez és nézesd meg a szemed.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. jún. 14. 22:56
3/4 anonim válasza:
Ha esetleg olyan színeket látnál, amit más ember nem képes észlelni, érdekes lenne. Ez így inkább tűnik képzelgésnek/élénk fantáziának.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges, köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 16. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!