Nincs néha olyan érzésed, hogy figyelnek?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek az ilyen természetfeletti dolgokban, de főleg amikor gépezek, olyan érzésem van, mintha valaki engem figyelne. Vagy amikor ülök a szobámba akkor is. Neked nincs néha ilyen érzésed?2011. máj. 27. 14:17
4/21 anonim válasza:
nekem a fürdőszobában van csak ilyen érzésem.
5/21 skarma válasza:
Nekem is sokszor van ilyen, gyerekkorom óta.
Tudod, nem vagyunk egyedül :)
6/21 anonim válasza:
Lehet hogy van valami pszihikai oka. De egyébként mindent tudnak rólad. Milyen oldalakat nézel neten, miket töltessz le, ha nem netes a program akkor is tudják mit csinálsz gépen. Meg néha máshol is.
7/21 anonim válasza:
Érzékenyek vagyunk erre, mert ez a folyamat alapjáraton veszélyre hívja fel a figyelmet. Mivel érzékeny, így sokszor akkor is jelez, amikor nem kéne. Ha nagyon sokszor érzel ilyet, akkor lehet, hogy "elállítodott" a rendszered, ez esetben érdemes felkeresni egy olyan pszichológust, aki kognitív viselkedésterápiát csinál (az a leghatékonyabb erre, gyógyszer mellett)
8/21 anonim válasza:
van nekem akkor amikor ki megyek a konyhába
10/21 anonim válasza:
Nekem csak akkor van ha este ki megyek a konyhába vagy a fürdőbe wc-re... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!