Miért van folyton olyan érzésem, hogy figyelnek?
Ha egyedül vagyok itthon gépezek, ülök a szobámban és olyan érzésem van mintha valaki figyelne. Múltkor zuhanyoztam, nincs ablak a fürdőn meg semmi ahonnan rám lehetne látni és mégis olyan érzésem volt, hogy nem vagyok egyedül a fürdőbe és valaki figyel, akkor fogott el ez az érzés amikor ránéztem a törölközőmre és mozgott O.o mondjuk elég paranoiás vagyok és üldözési mániám van, lehet ennek köze hozzá?
Miért van ez, és mit lehet csinálni? :/
Vannak ennél hülyébb kérdések is ezotéria kategóriában,szerintem ez még egész normális.Nem vagytok viccesek.
Kérdezőnek:Ahogy Te magad is írtad,üldözési mániád van.Biztos abbamarad egy idő után,ezt csak bemeséled magadnak.
"amikor ránéztem a törölközőmre és mozgott"
:D Talán zuhanyzás közben egy kis víz ment rá és attól mozgott,vagy csak úgy láttad...nem szellem volt :D
Szóval csak nyugodj meg.
Hát ez komoly ügynek hangzik!
Én két dolgot tudok elképzelni, ami miatt ez lehet: Vagy a reptoidok kukkolnak, mikor nem nézel oda, vagy pedig a törölközödbe bújt egy loú kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!