Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van folyton olyan...

Miért van folyton olyan érzésem, hogy figyelnek?

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok itthon gépezek, ülök a szobámban és olyan érzésem van mintha valaki figyelne. Múltkor zuhanyoztam, nincs ablak a fürdőn meg semmi ahonnan rám lehetne látni és mégis olyan érzésem volt, hogy nem vagyok egyedül a fürdőbe és valaki figyel, akkor fogott el ez az érzés amikor ránéztem a törölközőmre és mozgott O.o mondjuk elég paranoiás vagyok és üldözési mániám van, lehet ennek köze hozzá?

Miért van ez, és mit lehet csinálni? :/

2012. nov. 23. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben a válasz. Magad írtad, hogy üldözési mániád van. Az üldözési mánia EZ. Egy pszichológus kisegít belőle.
2012. nov. 23. 23:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
"olyan érzésem van mintha valaki figyelne"--->mondjuk elég paranoiás vagyok és üldözési mániám van, lehet ennek köze hozzá?"...ugyan, dehogy.
2012. nov. 24. 00:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Jaj nem kell pszichológus, ez mindenkivel előfordul.

Egyszerűen csak félelem. Eddig sem történt semmi úgyhogy gondolj arra hogy ugyanúgy fogod befejezni a zuhanyzást ahogy az előző napokon, azaz nem fog semmi történni mert eddig se történt, csak feleslegesen paráztattad magad.

Vagy költözz el abból a házból xD

2012. nov. 24. 06:43
 14/14 anonim válasza:
Az amfetamin származékoknak is lehet ám köze hozzá!:DDD
2013. febr. 22. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!