Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a földönkívüliek...

Szerintetek a földönkívüliek most is engem figyelnek?

Figyelt kérdés
Gyakran érzem azt, hogy éjszaka a szobámban rejtélyes árnyak lesnek engem az ágy másik végéből, és az ágy alatt is lehet a neszeiket hallani. Egyszer kifigyeltem a dolgot, és most már biztosan tudom: az idegenek már a spájzban vannak! Persze lehet hogy a lusta fekete kandúr macskám, a Doktor, les engem ...

2012. dec. 9. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez humoros szerinted?
2012. dec. 9. 14:27
 2/12 A kérdező kommentje:
miért?
2012. dec. 9. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:
figyelünk.
2012. dec. 9. 14:41
 4/12 A kérdező kommentje:
mire?:D
2012. dec. 9. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Rád, te kérdezted.

"Szerintetek a földönkívüliek most is engem figyelnek?"

Igen, figyelünk.

2012. dec. 9. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezek csak a lumbulábiai meg reptoid megszállók. El akarnak rabolni hogy megbecstelenítsenek :$
2012. dec. 9. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Látunk téged raller!Felszereltünk néhány olcsó Kínai kamerát a lakásotokba.Picit fordíthatsz a jobb sarokban lévő kamerán,mert a munkatársam ZY23 nem jól állította be.
2012. dec. 9. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, a lumbulábiaiak azok akik a szobádban vannak és csak azért nem látod őket mert berendezési tárgyaknak álcázzák magukat.

Egyébként, hogy merted a macskának a Doktor nevet adni? Tudhatnád, hogy a Doktor nevet csak egyetlen személy birtokolhatja, és ezzel megszentségtelenítetted az ő idő lord nagyságát.

2012. dec. 9. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha láttál mostanában Hotdogot repkedni a házatok környékén, vagy esetleg fura íze volt annak a Hotdognak amit megettél az azt jelenti hogy a lumbulábiaiak figyelnek. ( [link]

Földi alakokat vesznek fel az űrhajóikkal hogy ne legyenek feltűnőek.

Éppen a neutríós-hűmicsodaketchup kifejlesztésén dolgoznak hogy még fejlettebb szinten tudják álcázni magukat, viszont ehhez szükségük van egy ember emésztésének a tanulmányozására. Mindig nézd meg majd mit húzol le a wc-n!!!

2012. dec. 9. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
2012. dec. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!