Nem Olyan Régen Költöztem be Nagyszüleim házába, és ott fura dolgok torténnek velem. Pld:Kopogás a padlásról, a falakból, targyak amik maguktól leesnek. Nem érzem itt jól magam! Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 18:53
1/17 anonim válasza:
Szerintem átépítés van a szomszédban.
3/17 anonim válasza:
Szerinted ismerősről van szó? ő kopog meg csinál ilyet? ha igen, akkor kérd meg szép nyugodtan, hogy hagyja ezt abba, mert félsz. Ha meg nem ismerős, akkor is kérd meg, vagy hívj médiumot
4/17 A kérdező kommentje:
átépítés nincs.de Ma Este Megkérem hogy hagyja abba.
2012. dec. 6. 19:09
6/17 anonim válasza:
Szerintem túl sok horrort nézel :D
7/17 A kérdező kommentje:
példaul az történt hogy az asztal szélére tettem,egy hosszabitó kábel szuroját.leesett onnan.vissza tettem mivel nagyon a szélére tettem az asztalnak.megint leesett.idegesen megfogtam az egész hosszabitót és feltettem a szamitogép monitorára keresztbe.sehogyse eshet le onnan gondoltam.kimentem a szobából.De megint Leesett.és sok horrort is szoktam nezni igen!
2012. dec. 6. 22:42
8/17 anonim válasza:
Kicsit gondolkodj el a fizika törvényein akkor. Valószínüleg elég hülyén raktad oda minden alkalommal.
9/17 A kérdező kommentje:
Igazad Lehet Csilla:)
2012. dec. 7. 00:25
10/17 anonim válasza:
Nyugi, nincs ott semmi, csak gravitáció. Régi az épület? Mert ha igen azok hajlamosak ropogni, recsegni és hangokat kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!